Wizz air ingyenes kézipoggyász hogy is van ez?
Köszi :-)
Hát, én bizony jártam már úgy, hogy apartmanban nem adtak törölközőt - bár szerencsére ez pont Magyarországon volt és azért a tulaj orvosolta a problémát :-) Azóta mindig viszek törölközőt - hát most már nem fogok :D
"a földi kiszolgáló személyzet nem egyszer vett elő utasokat arra hivatkozva hogy a bőrönd (trolley bag) csak a priority utasokra érvényes hiába az illetőnek az az egy csomagja van."
Két eset lehetséges:
- túlméretezett vagy létszámfeletti volt az a gurulós bőrönd, és bírság ellenében tették fel a gépre,
- túl sok gurulós bőröndöt hoztak az utasok, emiatt a nem priority utasoktól elszedték díjmentesen feladott poggyásznak, helyhiány miatt.
Te melyiket láttad? Mert utóbbi nem kerül pénzbe (csak kis macera kiszedni a laptopot meg ilyesmit).
#6,#10
Megjártuk a 4 napos repülőutat és legnagyobb megdöbbenésemre tényleg elég volt a hely :D Nyilván a legvékonyabb, nem gyűrődő dolgokat vittük - kifelé nem is volt tele a táskánk - így visszafelé még tudtunk is hozni ezt-azt... Érdekes volt ilyen "minimálosan" élni :-)
Köszi még egyszer, megint tanultam és hasznosítottam valamit :-) (6,9,11 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!