Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizz air ingyenes kézipoggyász...

Wizz air ingyenes kézipoggyász hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy mivel 3 napra utazok nem szeretnék (és nem is látó szükségét) se a prioritynek se a feladós bőröndnek. Viszont mindenhol más infót láttam. Ha belefér az ingyenes méretbe akkor vihetek kisbőröndöt is vagy csak hátizsákot? Előre is köszönöm

2019. ápr. 1. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha belefér a méretbe akkor lehet bőrönd, hátizsák, nejlonzacskó, bármi.
2019. ápr. 1. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:

Nincs ellentétes infó: minden utas, ha nincs Priority-je, azaz elsőbbségi beszállása, akkor CSAK a legkisebb kézipoggyászt viheti fel ingyenesen, ez pedig legfeljebb 40x30x20 cm. (Véleményem szerint ez azért elég kicsi)

ha ebbe nem fér bele a holmid, akkor vagy priorityt veszel és akkor az 55x nemtudommennyit is felviheted vagy 10 kg-os feladott bőröndöt veszel.

2019. ápr. 1. 21:12
 3/13 A kérdező kommentje:

Kedves második. Ezekkel (bár lehet a kérdésből nem volt egyértelmű) tisztában vagyok illetve a kérdésem sem erre vonatkozott. Ismétlem : a méret rendben van és nem akarok sem feladós bőröndöt sem priorityt.

Budapesten ez még rendben is van, azonban más országokban(Portugália, Olaszországban is saját magam tapasztaltam) a földi kiszolgáló személyzet nem egyszer vett elő utasokat arra hivatkozva hogy a bőrönd (trolley bag) csak a priority utasokra érvényes hiába az illetőnek az az egy csomagja van.

2019. ápr. 1. 22:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Vihetsz, de én még nem láttam olyan bőröndöt, ami 40x30x20 alatt van.
2019. ápr. 2. 00:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, hogy nincs, de most rákerestem, és VAN - igaz, levehető kerekekkel :D , mert azzal együtt már nem fér bele a méretbe.

Kérdező, a kérdésedre a választ az elsőtől megkaptad - én csak tisztázni, pontosítani akartam, hogy CSAK a KIS méretű kézipoggyászt lehet felvinni. Igen, tudok olvasni, hogy nem akarsz Priority-t, se feladóst.

mivel ez meglehetősen kis méret - nem tudom, hogy fogsz elférni benne. Odafelé még csak-csak - de visszafelé bármit haza akarna hozni az ember, már tuti nem fér bele.

2019. ápr. 2. 07:40
 6/13 anonim ***** válasza:
#5 Simán bele lehet pakolni, nekem volt, hogy 8 napos nyaralásra volt ilyen kiskézim, pár mütyür mindig befér, italt meg lehet hozni duty free zacskóban és kész is.
2019. ápr. 2. 08:48
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi mindig kishátizsákkal utazunk hogy elkerüljük a fizetős pogyjászt. Eddig bevált :)

2019. ápr. 2. 13:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Sporttáska vagy hátizsák. Mindkettő megfelelő és mindig belefér a méretbe. Tény, hozni nem sok mindent tudsz.
2019. ápr. 4. 00:09
 9/13 anonim ***** válasza:

6-os, megtennéd, hogy megírod: egy 8 napos nyaralásra hogy lehet ilyen kis méretű táskával elmenni? Mert hát azért pólót csak kell mindennap tisztát húzni... esténként mosol vagy hogy? :-)

Tényleg érdekel, mert 2 nap múlva megyünk egy 4 naposra - kis kézivel.

Ha esetleg nem akarod itt, akkor írd meg privátban, légyszi :-) köszi :-)

Annyit már eltanultam másoktól, hogy vékony pizsama, vékony törölköző, stb - de még bőven van mit tanulnom :-)

2019. ápr. 4. 08:17
 10/13 anonim ***** válasza:
@9 Pizsama meg törölköző például nyilván nem kell, alváshoz az aznapi alsónemű plusz póló bőven jó, törölközőt meg gyakorlatilag bármilyen szálláson adnak (oké, amikor Kirgizisztánban aludtam párszor jurtákban, ott nem mindig). 5 póló, 5 zokni, 5 alsógatya, évszaktól függően kabát és pulóver vagy csak utóbbi rajtad, mikor felszállsz. Minimál pipere, gyakorlatilag csak fogkrém meg tusfürdő. Egyszer kell mosni/mosatni és kész is. Szuvenírnek ilyenkor nyilván nem pónilovat vesz az ember, hanem hűtőmágnest. Elég egyszerűnek gondolom, de én a hétköznapokban is szeretem a minimalizmust, alig vesznek körül tárgyak, szóval azért extrém eset vagyok.
2019. ápr. 4. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!