Wizz air ingyenes kézipoggyász hogy is van ez?
Nincs ellentétes infó: minden utas, ha nincs Priority-je, azaz elsőbbségi beszállása, akkor CSAK a legkisebb kézipoggyászt viheti fel ingyenesen, ez pedig legfeljebb 40x30x20 cm. (Véleményem szerint ez azért elég kicsi)
ha ebbe nem fér bele a holmid, akkor vagy priorityt veszel és akkor az 55x nemtudommennyit is felviheted vagy 10 kg-os feladott bőröndöt veszel.
Kedves második. Ezekkel (bár lehet a kérdésből nem volt egyértelmű) tisztában vagyok illetve a kérdésem sem erre vonatkozott. Ismétlem : a méret rendben van és nem akarok sem feladós bőröndöt sem priorityt.
Budapesten ez még rendben is van, azonban más országokban(Portugália, Olaszországban is saját magam tapasztaltam) a földi kiszolgáló személyzet nem egyszer vett elő utasokat arra hivatkozva hogy a bőrönd (trolley bag) csak a priority utasokra érvényes hiába az illetőnek az az egy csomagja van.
Én is azt hittem, hogy nincs, de most rákerestem, és VAN - igaz, levehető kerekekkel :D , mert azzal együtt már nem fér bele a méretbe.
Kérdező, a kérdésedre a választ az elsőtől megkaptad - én csak tisztázni, pontosítani akartam, hogy CSAK a KIS méretű kézipoggyászt lehet felvinni. Igen, tudok olvasni, hogy nem akarsz Priority-t, se feladóst.
mivel ez meglehetősen kis méret - nem tudom, hogy fogsz elférni benne. Odafelé még csak-csak - de visszafelé bármit haza akarna hozni az ember, már tuti nem fér bele.
Szia!
Mi mindig kishátizsákkal utazunk hogy elkerüljük a fizetős pogyjászt. Eddig bevált :)
6-os, megtennéd, hogy megírod: egy 8 napos nyaralásra hogy lehet ilyen kis méretű táskával elmenni? Mert hát azért pólót csak kell mindennap tisztát húzni... esténként mosol vagy hogy? :-)
Tényleg érdekel, mert 2 nap múlva megyünk egy 4 naposra - kis kézivel.
Ha esetleg nem akarod itt, akkor írd meg privátban, légyszi :-) köszi :-)
Annyit már eltanultam másoktól, hogy vékony pizsama, vékony törölköző, stb - de még bőven van mit tanulnom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!