Mire figyeljek oda?
Szóval mivel elmúltam 16 ezért utazhatok egyedül a ryanair repülőgépen.
Most nyáron egyedül megyek Madridba , nagyon félek, hogy nem tudok pl felmenni a gépre, nem tudom mit kell csinálni egy repülőteren.
Életemben 1-szer utaztam repulon tavaly nyáron, de már nem igazán emlékszem, hogy kell mit kell stb.
Főképpen vissza fele félek a legjobban.
Valaki tud segíteni, tanacsot adni?
Ok, de légyszives a kérdésemre válaszolj.
Ha pedig nem tudsz rá válaszolni akkor NE köss belém.
Jó köszönöm😅 csak nem értek spanyolul.
Megnéztem egy videót a YouTubeon és láttam, hogy milyen nagy repülőtér és egy kicsit beparáztam😬
Azért köszi mindenkinek, hogy “segítettetek” .
Csak annyira nagy a reptér, hogy csak na...
Az úgy nem lenne fura hogyha követném a többieket miután leszálltunk a gépről?(ugye még el kell venni a bőröndöt)
Tapasztalt utas vagyok azért már mondhatom vagyis hat írhatom és Dublin AirPort sokkal nagyobb a mi kis Ferihegyihez képest de épp ennek ellenére sokkal átláthatóbb mint otthon a kicsike repterünk ...
Ne félj amúgy enis első utamnál életembe nem parasztam annyira mint akkor mindentől de sokkal több az élmény mint a negatív nyilván a Porotokol senkinek sem tetszik de a szabály az szabály
kovesd a tomeget
tartsd nyitva a fuled, nagy valoszinuseg szerint nem te leszel az egyetlen magyar utas azon a jaraton, ha megtalalod honfitarsaid, nyugodtan csapodj mellejuk
ha eltevedsz vagy elakadsz, legyen nalad kinyomtatva a beszallokartyad es barmelyik egyenruhas legitarsasagos vagy repteri dolgozot nyugodtan megkerhetsz, hogy segitsen, ha nem beszelsz angolul sem, akkor csak nagy kerdo boci szemekkel nezz ra es mutogass ;)
nagy TV kepernyoket keress, azon megtalalod a jaratszamodat es mellette a "gate" vagyis kapu szamat, a mennyezeten logo tablakon pedig kikeresed, hogy merre indulj a te kapudhoz
erekezz a repterre jo idovel indulas elott, hogy az esetleges eltevedesed is siman beleferjen az idobe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!