Átlátható a Heatrow?
"Odafele bő két órám lesz, visszafele pedig egy. "
Hát én a visszafelé átszállás miatt jobban aggódnék - még akkor is, ha értem én, hogy addigra már ismerős lesz a reptér - DE!, ha minden igaz, los Angelesből jössz hazafelé. Ilyen hosszú távon simán előfordulhat, hogy 20-30 percet késik a repülő, s mivel a másik repülő indulása előtt 30 perccel zárják a kapukat, ezért sec-perc alatt lemaradsz a gépről.
Ha még nem vetted meg a jegyet, akkor próbálj meg későbbire venni.
A visszaút miatt azért nem aggódok, mert ha a repülő késik, a légitársaság autómatikusan átfoglalna következőre, hazafele már nem annyira sietős, inkább az ott töltöttnidő az, amit semmilyen “komplikációval” nem szeretnèm megrövidíteni. (Sajnos tavaly két nappal később értem oda járattörlések miatt)
Köszönöm a válaszokat!:)
Szia heathrown dolgozom, terminálok között vonattal lehet csak menni. Kivéve a T2-ből T3-ba)
Melyik terminalból melyikbe mész?
Minimum 20 percet kell számolni a közlekedésre, és még a security ha szerencsés vagy 10 perc sorbanallas lesz.
Köszönöm a válaszokat!
4-es! Sajnos még nemtudom, majd csak március 20-án jövök haza, úgy gondolom online check in-nél fogom csak megtudni :/
Jogos! Nem néztem még meg tüzetesebben!
Elméletileg Los Angelesből Londonba a 3-as terminálra érkezek és Londonból Bécsbe szintén a 3asról megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!