Mennyibe kerül Heatrow-on egy nagy üveg víz a duty free-ben?
Jaja, legcélszerűbb a mosdóban vételezni a vizet, ingyen. Üres palackot bevihetsz magaddal a tranzitba bármelyik reptéren. Aztán bent a mosdóban megtöltöd.
Én mindig így csinálom. Sőt, itthon is csapvizet iszok. Iható. Egészséges. Ahol meg nem, ott figyelmeztetik az embereket és lajtos kocsit küldenek. Legalábbis itt Magyarországon így szokták, nem hiszem, hogy Angliában mérgeznék az embereket a csapvízzel. :)
12órás út valszeg long haul járat,azon meg benne van a jegyárban az üdítő.
Heathrown minden nagyon drága, árakat nem írok mert bosszantóan pofátlanok. Dehát a világ egyik legfontosabb reptere...
Általában vannak akciók a bootsban vagy a WHSmithben, amikor érdemesebb két üveggel venni. Ez kijön 3 fontból, ha csak vizet akarsz venni, akkor ennyi pénz elég. Csak nem tudom, hogy lehet csak 3 fontot váltani? Én úgy tudom, hogy otthon csak papírpénzt váltanak, abból meg az 5 fontos a legkissebb. Ha ennyid van, akkor már csokit is tudsz venni a víz mellé. :)
De amúgy tényleg a legjobb megoldás az üres flakon, ha van nálad megtöltöd a WCben. Iható a víz, ha nem, akkor kiírják. De ebben az esetben van egy másik csap, ami kifejezetten iható... ezt törvényileg muszáj nekik.
Köszi a válaszokat! Lehet, hogy akkor a flakonos verziót választom, az tűnik a legegyszerűbbnek.
Egyébként tényleg benne van az árban, meg stb., de nem szeretek felállni a repülőn...volt már, hogy elmentem vízért előző út során, de nem volt kellemes. :D Főleg a másfél decis pohár veri ki a biztosítékot :D A stewi-kat sem szeretném ilyen miatt ugráltatni, körbe ritkán járnak vízzel, ezért gondoltam hogy felviszek magamnak egy másfél litert, annyi tuti elég lesz. :)
Bár már rég volt, leirom mi történt. Vittem flakont, töltésre készen, plusz eszembe jutott hogy maradt pár fontom az angliai utazásomról pár éve, kb 3 :)
Heathrow-n bementem a mosdóban, de olyan hugymeleg volt a viz, hogy inkább szomjanhalok. Sőt forró volt...
1.50 ért kaptam vizet egy kis boltban, 8 deciset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!