Milyen repülni? Nagyon félek
Aki tapasztalt és sokat repült kérem írjon lenne pár kérdésem!
A jövő hónapban megyek Londonba, nem egy hosszu repülő ut de eddig a nyaralásokat is próbáltuk (Görögország Horvátország fele terelni) repülő nelkul megoldani ugyanis én parázok 22éves vagyok SOSEM ultem repülőn es a hullámvasúton is hanyingerem van! Rettentően felek hogy hanyingerem esetleg hányni fogok a repülőn. Nyugtatnak a barataim hogy abszolút semmi rossz érzésem nem lesz csak kicsit ráz a gép mikor turbulencia van vagy eppen bedugul a fülem. De meghallgatom masok tapasztalatait is, Köszönöm
" Rettentően felek hogy hanyingerem esetleg hányni fogok a repülőn. Nyugtatnak a barataim hogy abszolút semmi rossz érzésem nem lesz csak kicsit ráz a gép mikor turbulencia van vagy eppen bedugul a fülem."
Lehet, hogy lezuhantok. :\
Egyáltalán nem olyan, mint a hullámvasút, az már igen komoly probléma lenne :D turbulencia előfordul, ilyenkor ráz a gép, de nem olyan erősen. Az igaz, hogy be kell kötnöd magad, ez azért van, mert ha hirtelen manővert kell végrehajtania a pilótáknak (nagyon ritka az ilyen és akkor sem úgy kell elképzelni, hogy fejreáll a gép), akkor veszélyes lenne öv nélkül, ugyanúgy, mint az autóban.
Vigyél rágót az útra, nekem az mindig segít, ha bedugul a fülem. Bevehetsz egy Daedalont is.
Egyet ne tegyél:NE IGYÁL ELŐTTE! Egyrészt úgy jobb esélyed van egy kiadós hányásra, másrészt megtehetik, hogy ittas állapotban nem engednek felszállni.
Repülni valòban semmilyen èrzès.
Èn pedig csodára vártam,amikor először repültem.
Nincs mitől fèlned,mert nem erezni semmi èrdekeset...
Azért az sem mindegy, hogy éppen milyen az időjárás.
Sikerült már párszor olyan viharban repülnöm, hogy kiegyeztem volna helyette egy hullámvasúttal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!