Mennyibe kerül egy Maldiv szigeteki út repulőjeggyel és szállással? Kb 10-12 napra? :
Hát a repjegy az mostanában nem olyan vészes. 200 alatt ki lehet fogni. A szállás vérmérséklet kérdése, van hostel éjszakánként 20 ezer forint körül meg van szuper exkluzív hotel 1 milkó körül is. Az esküvő meg olyan 200 ezernél indul. Szerintem is érdemes egy 1-1.5 milliót minimum számolni.
Az hogy megéri-e azt neked kell eldönteni. Gondolom nem csak hasra ütésre választottad a Maldív-szigeteket, hanem utánanéztél, hogy mi van ott. Nekem csalódás volt. Vannak szép partok, de amúgy dögunalom, meg engem feszélyezett, hogy ha be akartunk menni a városba a feleségemnek mindig fel kellett venni rongyokat, nehogy belénk kössenek. Meg amúgy is nekem totál érdektelen muszlim putri hangulatát keltette. A Seychelle szigetek meg Mauritius jobban tetszett. Több látnivaló, érdekesebb élővilág, meg kisebb tömeg.
Mi Mauritiuson voltunk nászúton 1,5 milliót költöttünk 14 napra. Igaz "csak" apartmanban laktunk, de bejártuk az egész szigetek, igazi pihenős-aktív nászút volt.
A Maldív-szigetek is kb. ugyanennyire jött volna ki szállodával, de ott fele annyi élményt sem szerezhettünk volna, mint Mauritiuson. Mérlegeljetek, hogy nektek melyik éri meg jobban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!