Ha Budapestről repülök EU-n kívülre (Marokkó) akkor milyen pénzzel tudok vásárolni a repülőn (Ryanair)?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer repültem de akkor Bécsből meg EU-n belül ott értelemszerű volt hogy euró, de most nem tudom mivel készüljek2018. dec. 20. 11:44
1/9 anonim válasza:
Èn europán kívül fapadossal nem utaztam még, de nemzetközi járatokon dollár szokott lenni.
2/9 anonim válasza:
Ha magyar gép lenne, akkor forintért vásárolhatnál. De a Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft. tulajdonosa a Jersey szigeten bejegyzett Wizz Air Holdings. Központi irodája Budapesten található ugyan, de a cég központja Genfben.
Ezért csak az euró segít.
3/9 A kérdező kommentje:
ok de ez Ryanair ami ír, de akkor gondolom ott is euró
2018. dec. 20. 12:08
4/9 anonim válasza:
Euróval biztos tudsz fizetni,alapból is eur-ban szoktak kiírva lenni az árak. Dirhamot bőven elég ha ott váltassz kinnt.
5/9 anonim válasza:
Azért vigyázz, hogy merre mész az országban, pont a napokban gyilkoltak le két turistát Marrakech közelében: [link]
6/9 A kérdező kommentje:
Jah kössz a figyelmeztetést olvastam a cikket borzalom, bár nekem eszembe nem jutna a városon kívülre menni helyi tour guide nélkül.
2018. dec. 20. 13:00
7/9 anonim válasza:
Szia!
Mi már számtalanszor utaztunk a Ryanair nevű légitársasággal és mindig kártyával fizettünk! Ez gondolom jó hír neked is!
Forintban vonták le az összeget :)
8/9 anonim válasza:
Euro, nyugodtan menj Marokkóba, gyönyörű ország, kedves emberek.
9/9 anonim válasza:
#5 Mondj már egy olyan országot, ahol nem öltek még embert soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!