Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mennyi idovel indulas elott...

Mennyi idovel indulas elott erdemes kimenni a repterre? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Becsbop megu a gep 19.45-kor. Szerintetek bevallalhato a Filxbusz ami 15 orakor indul es pont ket oraval a reulo indulasa elott van a becsi repteren?
2018. okt. 18. 11:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Én reggel Railjettel mennék Bécsbe, eltöltenék egy kellemes napot a császárvárosban (ahogy magam ismerem, már megint a Meiereiben kötnék ki ebédre...) majd kimennék valamilyen kötöttpályás járművel -- felesleges a CAT-ra vesztegetni a pénzt, az S1 megteszi -- úgy hogy másfél órával előbb kint legyek.
2018. okt. 19. 03:36
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

1,5-2 órával elöbb akkor jó kimenni, ha nincs feladadnó poggyászod.

Ha van feladandó és még check-in-t is kell csinálni akkor 2-3 óra minimum.

Bécs nagyon nagy reptér, habár nem voltam ott, de szerintem közel Frankfurt méretü, ott meg rendszeresen szállok fel.

A dugó nagy dolog. Ha kora hajnalban megyek vagy vasárnap délelött akkor ha nincsen feladandó poggyászom akkor a félórára lévö reptérre 2,5 órávval elötte indulunk.

Ha van feladandó csomag akkor 3-3,5 órával elötte indulunk ki. Ha napi forgalomba kell menni, akkor a félórás útra adunk 1 órát+csomag leadás 1 óra plussz ellenörzés 1 óra!!! Ès ha minden klappol és 1,5 órával még is elöbb ott vagyunk akkor csincsen baj.

Flixbusznál én pl ussz 1,5 óra késést bele írnék. Frankfurtba a tavasszal 2 órát késett, sajna a flixbusz mindig csúcsofrgalmi idöben megy...

Frankfurtban én vártam már 1,5 órát az átvizsgáláson és 1 órát csomag leadásnál is. Ez ritka de elöfordult már.

1,5 órát úgy vártam, hogy kisbabával az elsöbbségi átvizsgálásra küldtek(ráadásul május elsején 10 órakkor reggel)... nem akarom tudni mennyit vártak a nem elsöbségiek... Habár ez pár éve volt, sokszor szinte pillanatok alatt átérek.

Mi sokszor utazunk kölnböl ami tölünk 2órára van. Ilyenkor bele kalkulálunk egy nagy dugót is ahol akár 2 órát is várnunk kell.

Ha kölböl menne a gépünk 20-kor akkor legkésöbb 14-kor elindulnék.

2018. okt. 19. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
flixbusnál azt is nézd honnan indul mert van olyan bécsi járat ami Szófiából indul és van hogy 6-7 órás késéssel érkezik Magyarországra eleve. 6 óra a reptéren meg nem olyan eget rengető.
2018. okt. 19. 14:05
 14/15 A kérdező kommentje:
koszi, vegul megvettem az egy oraval korabbira vagyis kettokor indul a busz a repulo pedig haromnegyed nyolckor, evyebkent a nepligetbol indul
2018. okt. 19. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
a jegyen nem tüntetik fel ha Szófiából jön
2018. okt. 19. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!