Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lehet helyet cserélni egymás...

Lehet helyet cserélni egymás között?

Figyelt kérdés

Wizzair-el utazunk hárman.

Az egyikünk még sosem utazott repülővel és kicsit fél tőle. Utas felvételnél a rendszer őt ültette külön helyre, a másik kettőt egymás mellé. Ha helyet cserélnek vele abból lehet gond?

2018. szept. 15. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
9: es ha nincs tele a gép gyakran teljesen üres a hátsó rész. Szóval nem igaz, hogy elosztják az embereket..
2018. szept. 15. 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Jobb és bal oldal közt osztják el, értelem szerűen az mindegy, hogy a gép eleje és hátulja közt különbség van, az nem mindegy, hogy a bal vagy a jobb oldal nehezebb, mert ilyenkor tolóerő különbség lép fel a hajtóművek között, amit persze lehet korrigálni.
2018. szept. 15. 16:15
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
Fontos, hogy a helyeden marad mert csakis így tudnak beazonosítani baj esetén. Pl ha terrortámadás éri a gépet, vagy ne adj isten lezuhantok. Szerintem te is azt szeretnéd, hogy ez így legyen.
2018. szept. 15. 16:19
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

13.

Biztos baromira érdekel, hogy a gép mely részéből vakarják elő a maradványaimat, és szegény helyszínelők csóválják a fejüket: "hogy került előre Gipsz Jakab lábfeje, mikor neki hátul kellett volna ülnie?"

2018. szept. 15. 17:04
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
#14 Pontosan! A súlyeloszlásra valóban figyelnek, de enek csak kisebb kihasználtság mellett van jelentősége, a manapság szokásos 90% körüli LF esetén teljesen mindegy ki hová ül.
2018. szept. 15. 18:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Tessék utána olvasni, mit gondolsz, miért szórják szét az embereket? A kor és nem alapján algoritmussal becsülik meg a súlyt. De én kérek elnézést, végül is ez csak a szakmám..."

Értem én, hogy algoritmus. De mi van a pénzért foglalt helyekkel? (Ugye az extra pénz az nemtől, kortól és súlytól független.)

Vagy amikor a Check-in pultnál megkérdezik, hogy ablaknál vagy folyosón szeretne ülni?

(Bocs. Nem a szakmai hozzáértésedet akartam megkérdőjelezni.)

2018. szept. 15. 22:12
 17/21 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon dagadt ember a klozettra sem mehet el útközben. Megbillen a gép a rossz súly elosztástól, a fara lesüllyed, orra fel, lelassul, átesik és ott a vége.

Az ilyen tartsa vissza. Majd még miatta hal meg egy csomó ember.

2018. szept. 16. 06:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

6os. Ez érdekes. De mi a helyzet, amikor fix ülőhelyet foglalnak az emberek?

Plusz nem, kor alapján nem tudom milyen algoritmust lehetne használni? Pl. az idős nőknél nagyszamban vannam agyon vekonyak es testesek is.

Szerintem, nem lesz semmi baj, ha nem ő ül egyedül, mert a dolgozóknak is az a jó, ha minnel nyugodtabban telik az út.

Amúgy javaslom, hogy legközelebb foglaljatok egymás mellé ülést!

2018. szept. 16. 23:52
 19/21 anonim ***** válasza:
34%
12es. Persze, ha meg egy ut kb egy napos, akkor pisiljen be, ugye. Amugy nagyon túlsúlyos embereknél javasolt két jegy foglalása.
2018. szept. 16. 23:54
 20/21 anonim ***** válasza:
58%
hagyjuk már ezt az ordas baromságot hogy algoritmus, meg nem lehet cserélni. van egy rakás olyan jegyfoglaló rendszer ahol te magad jelölöd ki a foglalásnál hogy hol akarsz ülni a szabad helyek közül. és ott is fogsz ülni, mindegy hogy nő v ffi vagy. meg attól hogy nő vagy még lehetsz 50, meg 90 kiló is, nincs olyan algoritmus ami ezt ki tudja kalkulálni.
2018. szept. 17. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!