Railjet helyjegyet a vásárlás után kilehet cserélni? Egymás mellé kellett volna, de nem úgy adták.
Figyelt kérdés
2 helyjegy lett megvásárolva a külföldi utazáshoz, amik 1 papiron vannak kinyomtatva. A bökkenő az hogy nem egymás mellé szólnak. Sokszor vettem már ilyet és ha 2db-t kértem akkor természetesen mindig egymás mellé szóltak. Ezúttal nem én mentem megvenni a jegyeket,és rögtön a lehető legrosszabb verzió történt meg. 900ft darabja, anélkül hogy vennék újat...van rá lehetőség hogy sztornózzák és hogy újat kapjak?
Köszi!
2016. szept. 18. 13:18
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg az egyik (nemzetközi?) pénztárnál, de még az utazás előtt egy nappal, hátha.
2/2 anonim válasza:
nem fontos egyből vissza rohanni a pénztárba a helyjegykiadó rendszer úgy van kitalálva, hogy amíg lehetséges mindig az ablak mellé adja a jegyeket, ha az ablak melletti helyek elfogytak kezdi adni a folyosóra, fogalmas időszakban egy két nappal megvéve a jegyet előfordul olyan hogy már sehogy sem lehet egymás mellé kapni jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!