Ryanair repjegyet be lehet mutatni telefonon vagy ki kell nyomtatni?
Figyelt kérdés
Londonból jönnénk haza, de már csak kint fogok tudni becsekkolni online a visszaútra, és ha nem fogadják el a telefonon a pdf-et a reptéren akkor előtte ki kell nyomtatnom valahol a városban. Köszi!2018. jún. 18. 22:38
1/5 anonim válasza:
Megfelelő alkalmázsban elfogadják. De pdf-et telefonon nem
2/5 anonim válasza:
A fogalalás után ki szokta dobni, hogy mobil formátum letöltése, vagy valami ilyesmi.
3/5 anonim válasza:
PassWallet alkalmazásban elfogadják, persze, ha az adott reptéren van erre lehetőség.
4/5 anonim válasza:
Nekem telon elfogadta pdfet a ryanair
5/5 anonim válasza:
Ha telefonon akarsz becsekkolni, töltsd le a ryanair app-ot. Becsekkolás után rögtön rajta lesz a beszálló kártya a qr kóddal, azt nekem mindig elfogadták, mert ezért találták ki.
Volt olyan is, hogy kinyomtattam pl Madridban.
Könnyen találtunk internet pointot, így 5 perc alatt a kezünkben volt.
Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!