Már lehet venni 20. 000ert is venni repjegyet? Ti honnan szoktatok?
1: van 20 ezerért repjegy, amiben nincs benne az illeték, a csomag és az ülőhely. Persze. Google-ban beírom, hogy innen oda akarok utazni, és kiírja, miket talál. Van még fapados.hu , meg utazom.com, skyscanner, lastminute.com stb.
Most is vannak Milánó, Velence, Edinburgh, Róma, ide most van 20k alatt. De nem tudok olyan oldalt, ahol mindig kiadná, hogy hova érdemes menni, ha csak a pénz olcsósága számít. Péntekenként szoktam a Jazzy-n hallgatni a Millás reggelit, ott van fapados járat. Tök jó ajánlatokkal.
Most megyek Londonba 20 ezerért, amiben benne van oda-vissza a kiválasztott ülőhely is. Egy forintot nem kell ráfizetnem, semmi rejtett költség nincs innentől. Persze ha csomagot akarnék feladni pl, azért fizetnem kéne.
Voltam már 8 ezerért is oda-vissza Londonban. Nagyon gyakran találni olcsó repjegyeket, pl Berlin 6eFt, Barcelona 12eFt (ilyen árakon vettem már jegyet)
A légitársaság saját oldalán természetesen. Ryanair, Wizzair
" Ezt az illetéket felejtsük már el... olyan gáz, mint az utazási irodák kerozin felárja."
Ügyes vagy, jár a keksz.
2 hete vettem jegyet RyanAir-nél. Volt illeték.
Kérsz még kekszet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!