Jet2-nél be kell írni a középső nevet? Illetve hogy van a bőrönd szabályzat? (⬇)
Az oldalukon már utána néztem, és nem találtam ezekről bővebb infót. A középső névről egyáltalán nem írnak a szabályzatban, és foglalásnál is csak first és surname-t kérnek. Fórumokon is néztem, és ott a legtöbben azt mondták rendben van az úgy, nem kell parázni. Valóban nem kell?
A másik kérdésem a csomaggal lenne. A 10kg kézi az rendben van. Viszont azt írja, vihetek magammal egy "additional, small item of cabin baggage" Mint például egy laptop táska, kézi táska.
Ennek van méretezése? Mert a laptopom táskája olyan, hogy van mégegy rész benne, ahova elfél pár póló, és elég púpos is tud lenni a kis oldaltáska. Lehet ebből baj?
Előre is köszönöm a segítséget.
Már írtam nekik is, csak azt hallottam néha pár nap mire válaszolnak, ezért írtam ide ki, hátha valaki tapasztalta már valamelyiket. Ne kövezzetek meg légyszi.
Az útiokmány szerinti pontos nevet kell megadni, szerintem semmiből sem tart beírni.
Az additional bagagge-ra nincs méretük, egy átlag laptop táska, női kistáska méretű lehet.
#1 Már lefoglaltam. Más társaságoknál külön van egy rész a middle name-nak, de itt csak a first-t kérte. Szóval nem írtam be, úgy voltam vele makd be check-olásnál kéri ha kell. De ott sem kérte :/
A jet2 magyar oldalán azt írták nem szokott gondot okozni. Bár azért megvárom az angol oldaluktól is a választ, ha nem akkor meg felhívom. Ha a reptéren pont kifogok olyat, akkor 15k büntetés ugye? De attól függetlenül repülhetek?
Igazából nem az "én" szerencsém. Több tucatszor repültem már, és mindig beírtam a második keresztnevemet is, mert mindig kérte. Itt nem kérte, szóval be sem írtam. Fejemben is volt a foglalásnál, de ha külön nem kérik, akkor gondoltam nyilván nem kell.
Olvastam sztorit, hogy valakinek tegyük fel Nick Peter Smith a neve. Ő pedig Peter Smith-re foglalt, mert azt a nevét használja. Azt mondta kifizettettek vele majdnem 30 fontot és tovább mehetett. A feleségével nem volt gond, mert ő is lehagyta a keresztnevét, viszont ő a középen állót hagyta ki.
Dr igazából már úgyis mindegy. Megkérdeztem tőlük kétszer is a biztonság kedvéért. Egyszer telón, egyszer email-ban. Mindkétszer azt mondták nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!