Milyen az élet Afrika középső részén?
Elsősorban a Kongói Demokratikus Köztársaság, Kongó, Gabon, Egyenlítői Guinea érdekel, esetleg a Közép-Afrikai Köztársaság, vagy Kamerun.
Van személyes tapasztalatotok, vagy ismerősötök, aki élt ott?
Mostanában sokan költöznek külföldre, és nagyon sokan szeretnének, csak nem tudnak, de főként Európa, USA, Kanada, Ausztrália szokott lenni a célpont (bár utóbbi 3 nehezen elérhető). Van olyan elvetemült, aki inkább ilyen kevésbé népszerű helyeket céloz meg? PL a fent említett országokról még nem nagyon halottam jót, van olyan aki mégis oda kívánkozik? Tényleg olyan rossz ott élni?
Én egy lányt ismerek aki pár éve valahol afrikában van, de szerintem ő délen.
Amúgy egyet értek, hogy nehéz elképzelni milyen lehet ott az élet.
Az megy ilyen helyekre amúgy, aki nem a kényelem miatt, meg a jobb élet miatt megy. Amiket felsoroltál oda egyszerűen azért mennek, mert több ott a pénz, nem annyira a helyek miatt. Jah. nagyon kevés ember megy amúgy azért külföldre, mert annyira vonzza vagy érdekli őket egy hely. Ha itthon lenne elég pénzük, meg nem lenne ennyire gyökér a politika, akkor inkább csak túristának mennének a népek.
Nagy a meleg. Nagy a nyomor. Sok a fertőzés. Sok az AIDS-es. Időnként van egy kis polgárháború. A fehéreket gyakran tekintik célpontnak a gyarmatosító múlt miatt.
Sok sikert.
Ne haragudj, de egyszeruen fel nem tudom fogni, miert akarnal odakoltozni, hogy aztan remetekent elj es sajat magad vadassz stb. A problema mar ott kezdodik, hogy mint europai, egy afrikai eghajlatban mindenfele fertozo betegseggel megtoldva, nem tudom hogy elnel tul egy honapot... meg gondolj mar bele, ha valaki rad talal, mit tennenek veled? Neztel te mar dokumentumfilmet, micsoda szegenyseg van. Mint odaszuletett lakos, meg a legtobben ugy is csak szenvednek nyomorusagosan, te meg egyedul Europabol... nem tudom, hogy csak szorakozasbol irtad ezt a kerdest vagy tenyleg ennyire nincs rendben nalad valami?
Ha ennyit akarsz az eletedtol csupan, hogy egy erdoben sinylodj, azt boven megteheted Magyarorszagon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!