Hol tudok beszélni olyan emberrel aki sokat repül, tudja mit lehet csomagolni esetleg van pár tippje?
"Már elegem van abból hogy bem tudok elkezdeni pakolni"
??? Én már az első utazás alkalmával is tudtam pakolni - pedig én is Wizzairrel mentem :-)
Mit szeretnél tudni?
Valószínűleg vagy a szövegértési képességeiddel, vagy a lsutaságoddal van a baj. Esetleg mindkettővel.
Nosza, rajta, tessék olvasni!
Nem vagyok lusta, de oszinten wizz air honlapjan van vagy ket szo mibe pakolhatsz, mit vihetsz fel es szevasz
Pl borotva, dezodor, tableta, power bank telefonhoz, a 100ml flakonokbol csak 1kg? Tehat ilyen alap dolgok, amik nincsenek egyertelmuen leirva
Átlátszó nylon zacskóba max 10x100 ml folyadékot lehet felvinni.
Dezodort is ebbe kell tenni, max 100 ml-es lehet.
Power bankot miért ne lehetne betenni?
az hogy milyen folyadékot viszel fel, meg mit teszel a kézipoggyászodba, az nem a wizzair dolga. ezeket a biztonsági kapunál világítják át. teljesen mindegy hogy lufthansa, vagy wizz, a meg nem engedett dolgokat úgyis kidobatják, anélkül, hogy tudnák kivel hova repülsz. a wizz csak a méretet szabályozza. van ezer dolog amiért a wizzt lehet szídni, de ez épp nem az.
különben nem annyira bonyolult, folyadékok 100 ml-ig, átlátszó zacskóban. töltő, laptop, tablet mehet nyugodtan kézipoggyászba. sőt. nem is ajánják a feladott pogyászba rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!