Wizz air-nél, csak az elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén tudom biztosra felvinni a kézipoggyászt az utastérbe vagy egyébként is? 3.900 Ft/út/fő az ára.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Végül nagyon jól alakult. Nem vettük meg, és szerencsére fel tudtuk vinni a kézipoggyászunkat.
Az elsőbbségi beszállással redelkező utasoknak külön sor volt, és ők indulhattak elsőként a kapuktól. Ezzel valóban biztosított volt számukra, hogy az elsők között szálljanak fel a gépre.
A tapasztalatunk az, hogy ha időben érkezünk, és a kapunyitáskor rögtön besorakozunk, akkor simán fel tudjuk vinni a kézipoggyászunkat ingyen és bérmentve.
Sziasztok. Pont egy ide kapcsolódó kérdésem lenne. Ha megvásárolom az elsőbbszégi beszállást ca.4000 ft-ért, azzal pluszban lehet nálam egy pici kézitáska/hátizsák, ami befér az ülésem alá, jól értelmeztem az oldalukon leírtakat?
(Egyébként light travel jegyet vennék, amibem 10kg-is ingyenes a kis bőrönd, de más táskám ugye nem lehet - ezért érdekel amit fentebb kérdeztem. Sosem repültem még...)
Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!