Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A feladott hátizsákokat...

A feladott hátizsákokat befóliázhatom én is folpackkal?

Figyelt kérdés
Mindenképp le akarom fóliázni, hogy ne nyúljanak bele, de főképp hogy ne sérüljön. Az átszálláskor lesz több órám, így akkor kibontanám, és ennék amit raktam magamnak, majd újrafóliáznám. Nem tudom mennyiért csináljak, de ilyen olcsón úgysem úsznám meg.
2018. máj. 16. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Repteren par ezres a foliazas. Rakd az ennivalot a kezipoggyaszba, akkor nem kell atszallasnal ujrafoliaznod a masikat.
2018. máj. 16. 16:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem lesz kézipoggyász, meg vinnék vizet is hogy ne ott kelljen vennem horror árakon. Fóliát is tudok venni 500 forintért maximum.
2018. máj. 16. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Amikor legutoljára utaztam 2500 ft volt a fóliázás. De nem csak a folpackot fizeted, biztosítást is.

Nyilván befóliázhatod te is. Eddig egyetlenegy reptéren nem engedték feladni becsomagolva a bőröndöm, JFK-n. Terminál szabályzatra hivatkoztak.

Budapesten nyugodtan feladhatod reptéri és saját fóliával is.

2018. máj. 16. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Átszálláskor ha egyben vetted a jegyeket, nem kapod meg a bőröndödöd
2018. máj. 18. 07:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Külön vettem meg, 6 órát kell várni.
2018. máj. 18. 08:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor simán. Többször láttam már, ahogy saját fóliával tekerik a táskákat a reptéren.
2018. máj. 18. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!