Ha 6:30-kor indul a gépem Ferihegyről, mennyivel érjék oda legkésőbb?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 11:07
1/14 anonim válasza:
Pontosan amennyit a légitársaság kér.
2/14 A kérdező kommentje:
Azt írja gate closes 6:00, gondolom akkor addig lehet felszállni. Azért kérdem mert van feladandó csomagom is, azt előtte le akarom fóliázni, olyan 5 után oda kellene érnem nem sokkal szerintem, nem tudom ezek mennyi ideig tartanak, meg milyen sokan szoktak lenni.
2018. máj. 16. 11:57
3/14 anonim válasza:
reggel 6-7 között sok gép indul. erős a forgalom. 4:30-ra érdemes kiérned, pláne ha fóliáztatni, meg feladni bőröndöt is akarsz
4/14 anonim válasza:
Reggel 6 körül sok járat indul. Sor szokott lenni a biztonsági ellenőrzésnél. Ha feladott poggyászod van, akkor ott is sorba kell állni + előtte a fóliázás. Biztos ami biztos, legalább két órával a gép indulása előtt kimennék. Azaz legkésőbb 4:30-ra.
5/14 anonim válasza:
Én is a 4:30-at ajánlom, mert sok járat indul egyszerre. Nyugodtabb időszakban fel órával kevesebb is elég lenne.
Ha busszal mész, számíts komoly tömege a 100E-n.
6/14 anonim válasza:
4:30 reális, a B terminálon rettenetes sor volt 2 napja is, mikor mentem. Szintén 6:30as gép. Az A terminálon normálisan be lehet jutni szerencsére ilyenkor is.
7/14 A kérdező kommentje:
Most látom hogy megvan a beszállókártyám, azon rajta van a 4:30-as ajánlás. Bár "elsőbbségi" a jegytípús és foglalt ülőhely, nem tudom ez mit takar.
2018. máj. 16. 20:43
8/14 anonim válasza:
Az priority boardinggal az utasbiztonsági ellenőrzésénél semmire nem mész, ugyanúgy ki kell várnod a sort, ami a B terminálon reggel igen nagy szokott lenni. Javaslom, hogy az A terminálon menj át az utasbiztonsági ellenőrzésen, ott jóval kisebb szokott lenni a sor. 4.30-ra legkésőbb legyél kint.
9/14 A kérdező kommentje:
Elvileg a B terminálról indul. Ha az A-n megyek be, utána át tudok menni a B-be?
2018. máj. 16. 21:50
10/14 A kérdező kommentje:
"Minden utasnak azon a terminálon kell kezeltetni a jegyét (vagy elektronikus jegyét), ami a repülőjegyen szerepel."
Akkor marad a B.
2018. máj. 16. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!