Hogy tudok tömegközlekedéssel bejutni Ferihegyről-Népligetbe?
Figyelt kérdés
Június 22-én (hétfőn) repülök Dortmundból-Budapestre és 10:15 körül ér be a gépem. Azt már megtaláltam, hogy milyen busszal,metróval tudok bejutni, az érdekelne hol találom meg a buszmegállót Ferihegyen valamint a menetrend mert 11-kor menne távolsági buszom Népligetből és van-e esélyem elérni vagy nézzek másikat :) köszönöm a válaszokat !2015. jún. 10. 13:29
1/7 anonim válasza:
egy bkk busz elvisz a köki-ig, azt hiszem 200E a neve (más bkk busz nem jár ott, igy nem tudod eltéveszteni), majd onnan M3-as metró
2/7 anonim válasza:
A reptér előtt áll meg a 200E busz. Nem lehet eltéveszteni, mert csak egy buszmegálló van, az amúgy is apró repterünk előtt. Az elvisz kőbányáig, ahol átszállsz a metróra, az visz Népliget. A busz menetrendjét meg tudod nézni neten, de mivel 10-20 percenként jár, ezért felesleges. Nem kell sokat várnod rá.
A 11 órás távolsági buszodat egészen biztosan nem éred el. A menetidőt is meg tudod nézni neten, de a reptérről KÖKI az kb 30-40 perc. Onnan még a metróval Népliget vagy 10-15 perc. Tehát ha időben leszálltok, és egyből jön minden buszod és metród, akkor sem éred el a 11-es buszodat.
3/7 anonim válasza:
A 2B elől indul a 200E, azzal elmész a Kökiig, a menetidő 20 perc. A Kökitől a Népliget 10 perc. Most jöttem a reptérről, úgyhogy ez tuti. Nagyon necces, hogy eléred-e, szerintem inkább nézz másik távolsági buszt.
4/7 anonim válasza:
Éjjel valóban gyorsabb, de a hősünk hétköznap csúcsidőben fog próbálkozni..
5/7 anonim válasza:
Ez este 7 órakor volt, nem éjjel... kb ugyanannyira csúcsidő mint a 10-11 óra :) de ha nem hiszed, nézd meg a bkk honlapján.
6/7 anonim válasza:
Havonta 2-3-szor repülök, És ezt az utat oda-vissza mindig megteszem. :) Szóval tudom milyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek :)
2015. jún. 11. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!