Ha online repülőjegy vásárlásnál egyből megkaptam a beszállókártyámat, nem is kell már becsekkolnom?
Igen, látom, nem is veled van probléma ebben a topicban... :-)
Schengenen belül okmányadatokat kérni nem előírás, de ettől függetlenül van olyan a légitársaság, amelyik kéri, de sok nem, a Vueling sem.
Egy évet megcsúsztam a válasszal, de később még segítségére lehet valakinek.
A Vueling honlapján a következő info található az online checkinghez:
"If you book the Optima, Family or TimeFlex fares, or if you select a seat under the Basic Fare while booking, check-in will be instant and free of charge. You'll get your boarding passes by email after the booking is confirmed."
Ennek értelmében, ha választottál ülőhelyet a Basic jegyedhez, akkor a check-in azonnal és díjmentesen megtörténik. Kapsz egy mailt, amiben benn lesz a beszállókártyád. Bécsből mentem a Vuelinggel. Az én beszállókártyámon név volt, járatszám, időpont és ülésszám. Terminál sem volt rajt, de minek is, amikor a reptéren már nem kell checkolnod és egyszere a security kapuhoz mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!