Ha online repülőjegy vásárlásnál egyből megkaptam a beszállókártyámat, nem is kell már becsekkolnom?
Nem, kaptam egy olyan e-mailt, hogy boarding pass, pdf-ben ott van a beszállókártyám. És oda van írva, hogy nyomtassam ki. Nekem csak az a bajom, hogy sehol nem adtam meg személyes adatokat a neveken kívül (se személyi ig. szám, se születési dátum).
Ha pedig arra a menüpontra megyek, amit írtál, ott lent van olyan, hogy Get your printed boarding pass or on your mobile phone. Ott írom be a foglalási számot, és arra azt mondja, helytelen.
Úgy látom sok itt a tájékozatlan válaszoló, aki csak okoskodni tud, pl. aki lepontozta a 4. a válaszomat.
Ezeknek az okoskodó és a kérdezőt totális hülyének nezőlnek elárulom, hogy vannak olyan légitársaságok, melyek automatikusan megcsinálják a check in-t és megküldik a beszállókártyát.
A Veulingnek is van ilyen szolgáltatása, aminek click&fly a neve.
Ezt bizonyos jegytípushoz adják, a lenti felsorolásban ugyan a "basic" nincs benne, de ettől függetlenül simán elképzelhető, hogy a kérdező beszállókártyát kapott e-mailben.
Azért egy visszaigazoló e-mailt és egy beszállókártyát meg tudok különböztetni, és írtam is többször, hogy küldték a BESZÁLLÓKÁRTYÁT is a visszaigazoló e-mail után egyből anélkül, hogy külön chekkoltam volna.
Utolsó válaszolónak köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!