Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Az Erste Wizz kártyával még...

Az Erste Wizz kártyával még mindig ingyenes a belépés a reptéri Mastercard Loungeba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Wizz aires Erste kártyám van amivel eddig igénybe lehetett venni díjmentesen a reptéri Mastercard lounge-ot. Tavaly utaztam utoljára Budapestről nem tudom azóta változott-e valami?

2018. ápr. 6. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Kétféle mastercrd van. Megpróbálod kibogozni, neked melyik van? A hitelkártyával ingyenes.
2018. ápr. 6. 21:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Megválaszoltam.Erste wizz air hitelkártya. A kérdésem pedig nem erre vonatkozott.
2018. ápr. 6. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ingyenes.
2018. ápr. 7. 08:52
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

nem, nem erre vonatkozott. Kiírtál egy tök felszines kérdést, amiben még azt sem mondtad meg, milyen kártyád van.

Bár szívesen veszem, ha megírod, kérdésed melyik szava jelenti azt, hogy hitelkártya...

2018. ápr. 7. 11:58
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

#4 Ebből egyértelműen kiderül:

"eddig igénybe lehetett venni díjmentesen"

2018. ápr. 7. 14:22
 6/10 A kérdező kommentje:
A kérdésből egyértelműen kiderült, hogy milyen kártyáról van szó. Erste wizz kártyából csak hitelkártya van.. De teljesen mindegy, ízekre lehet szedni a kérdésemet ha ettől boldogabb leszel. A kártya számát nem kéred el esetleg?
2018. ápr. 7. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Van betéti kártya is, abban igaza van, azzal nem lehet bemenni ingyenesen, soha nem is lehetett.
2018. ápr. 7. 17:57
 8/10 anonim válasza:
65%
2 féle Wizz kártya van, jól írják, az egyik a Wizz hitelkártya, a másik a debit kártya, előbbivel be lehet menni ingyenesen, nem változott semmi, 2 óra ingyenes fogyasztással és egy aznapi beszállókártyával eltölthető ott, plusz 1 személyt bevihet, akit szeretne, utóbbival nem lehet bemenni. Üdv, egy Erste dolgozó :)
2018. máj. 8. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez a +1 személy mióta van? Ilyenről nem hallottam.
2018. máj. 8. 21:17
 10/10 anonim válasza:
Már régebb óta :) kb 2 éve minimum :)
2018. máj. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!