Az Erste Wizz kártyával még mindig ingyenes a belépés a reptéri Mastercard Loungeba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Wizz aires Erste kártyám van amivel eddig igénybe lehetett venni díjmentesen a reptéri Mastercard lounge-ot. Tavaly utaztam utoljára Budapestről nem tudom azóta változott-e valami?2018. ápr. 6. 19:48
1/10 anonim válasza:
Kétféle mastercrd van. Megpróbálod kibogozni, neked melyik van? A hitelkártyával ingyenes.
2/10 A kérdező kommentje:
Megválaszoltam.Erste wizz air hitelkártya. A kérdésem pedig nem erre vonatkozott.
2018. ápr. 6. 21:54
4/10 anonim válasza:
nem, nem erre vonatkozott. Kiírtál egy tök felszines kérdést, amiben még azt sem mondtad meg, milyen kártyád van.
Bár szívesen veszem, ha megírod, kérdésed melyik szava jelenti azt, hogy hitelkártya...
5/10 anonim válasza:
#4 Ebből egyértelműen kiderül:
"eddig igénybe lehetett venni díjmentesen"
6/10 A kérdező kommentje:
A kérdésből egyértelműen kiderült, hogy milyen kártyáról van szó. Erste wizz kártyából csak hitelkártya van.. De teljesen mindegy, ízekre lehet szedni a kérdésemet ha ettől boldogabb leszel. A kártya számát nem kéred el esetleg?
2018. ápr. 7. 15:08
7/10 anonim válasza:
Van betéti kártya is, abban igaza van, azzal nem lehet bemenni ingyenesen, soha nem is lehetett.
8/10 anonim válasza:
2 féle Wizz kártya van, jól írják, az egyik a Wizz hitelkártya, a másik a debit kártya, előbbivel be lehet menni ingyenesen, nem változott semmi, 2 óra ingyenes fogyasztással és egy aznapi beszállókártyával eltölthető ott, plusz 1 személyt bevihet, akit szeretne, utóbbival nem lehet bemenni. Üdv, egy Erste dolgozó :)
9/10 anonim válasza:
Ez a +1 személy mióta van? Ilyenről nem hallottam.
10/10 anonim válasza:
Már régebb óta :) kb 2 éve minimum :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!