Online repülőjegy vételnél lehet-e sima Maestarcarddal fizetni? (Wizzair)
"s a beszállókártyát csak 7 nappal az indulás előtt tudom kinyomtatni?"
Nem, 30 nappal indulás előtt, de ezen információk mind le vannak írva a Wizz weboldalán, csak venni kéne a fáradságot és el kellene olvasni.
A honlapjukon lévő tájékoztatás szerint dombornyomott kártyával lehet fizetni a repülőjegyért.
A fedélzeten nem fogadják el az elektronikust. Saját fülemmel hallottam.
A jegyért fizethetsz átutalással is.
A beszállókártyát pedig 30 nappal az indulás előtt már lehet nyomtatni.
Felejtsétek már el ezt a dombornyomott hülyeséget netes vásárlásnál. :D
Természetesen tudsz kártyával fizetni.
# 4/5 Időpont ma 20:28
Abban igazad van, hogy kétféle Mastercard van.
Viszont az egy dolog, hogy a bank engedélyezi az elektronikus Mastercardon is a netes használatot.
A légitársaságok egy része esetében még mindig csak dombornyomott kártyával lehet fizetni. A Wizzair is ilyen.
# 5/5 Időpont ma 22:15
A smiley és a laza odamondós stílus ellenére még nem fog megváltozni a valóság.
Nyilván nem vásároltál még repülőjegyet saját magad. A jószándék oké, de a kérdezőnek gondja lesz belőle, ha téves infot adsz.
Már a kérdés is kicsit félrevezető, ugyanis olyan nincs, hogy Maestarcard. Mastercard van vagy Maestro.
A weboldalukon lehet mindkettővel fizetni, a mobil alkalmazásban viszont csak Mastercarddal.
Becsekkolni 30 napon belül lehet.
#6 Nem adtam téves infót. Nem számít, hogy a kártya dombornyomott e. Wizzairnél sem. Én sima OTP Junior számlámhoz kapott alap kártyával vásároltam már jópárszor jegyet neten.
Amelyik kártyának van a hátulján hárojegyű cvc szám, azzal tudsz vásárolni. De kérdező, az a legegyszerűbb, ha megpróbálod.
# 7/8 Időpont ma 05:32
Miért lenne félrevezető? Mastercard is van dombornyomott is és elektronikus is.
Még nem hallottál róla?
Tessék kerestem két példát:
vagy
# 8/8 Időpont ma 07:41
A Wizzair honlapján lévő tájékoztatás mást mond.
És mondom, olyat már a saját fülemmel hallottam, hogy valakinek nem fogadták el a nem dombornyomott kártyáját a fedélzeten.
Feljebb már írtam, hogy az csak a dolog egyik része, hogy a bank engedélyezi a netes használatot. Az elfogadóhelyen is múlik, hogy tudod-e azt a típusú kártyát használni.
Na jó hosszú válasz lett végül.
"Fizetési módok
A Wizz Air a Visa, MasterCard, Maestro, UATP, valamint a Wizz bankkártyákkal történő hitel- és betéti kártyás fizetéseket fogadja el. Amennyiben nem rendelkezik hitel-/betéti kártyával, vagy a kártyája nem használható online fizetésre, utazását kifizetheti banki átutalással vagy Wizz számláján lévő egyenlegével is."
Annyi a feltétel, hogy alkalmas legyen online fizetésre.
Az meglehet, hogy a fedélzeten nem fogadták el a kártyáját. Bár az sem feltétlen azért lehetett, mert nem volt dombornyomott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!