Én dolgoztam is ott, illetve repültem is már, most szombaton is onnan megyek majd Németországba.
Nekem összességében nincs vele bajom, szerintem egyértelmű maga a reptér pl táblákat tekintve, viszont szerintem a SkyCourt egy kicsit szegényes. Éttermeket tekintve pláne.
A megközelítése nem olyan vészes szerintem.
Voltam már ettől rosszabb reptéren is (Sao Paulo) ami kívülről sem túl meggyőző és ott durva állapotok uralkodnak várakozás tekintetében.
Nincs túl sok viszonyítási alapom eddig sajnos (Róma-Fiumicino, Bologna, Barcelona-El Prat), viszont én azt mondanám, hogy nem rossz. Könnyű eligazodni, méreteiben megfelelő, nekem a hírhedt karámmal sincs olyan nagy bajom, bár tény, hogy nem a legeurópaibb megoldás.
Az viszont mindenképpen pozitívum, hogy az elmúlt években egyre csak bővült a kínálat, manapság már elég sok helyre el lehet jutni innen átszállás nélkül. A régióban simán megállja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!