Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi a véleményetek a Budapesti...

Mi a véleményetek a Budapesti Reptérről?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 6. 19:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nincs semmi különleges vélenényem. Megfelelő.
2018. ápr. 7. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Relatíve átlagos szerintem. Voltam jobb reptereken, pl Helsinkiben, meg sokkal rosszabbakon, pl Rodoszon, Varanásziban meg Asztanában.
2018. ápr. 8. 06:33
 13/14 anonim válasza:

Én dolgoztam is ott, illetve repültem is már, most szombaton is onnan megyek majd Németországba.

Nekem összességében nincs vele bajom, szerintem egyértelmű maga a reptér pl táblákat tekintve, viszont szerintem a SkyCourt egy kicsit szegényes. Éttermeket tekintve pláne.

A megközelítése nem olyan vészes szerintem.

Voltam már ettől rosszabb reptéren is (Sao Paulo) ami kívülről sem túl meggyőző és ott durva állapotok uralkodnak várakozás tekintetében.

2018. ápr. 9. 12:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs túl sok viszonyítási alapom eddig sajnos (Róma-Fiumicino, Bologna, Barcelona-El Prat), viszont én azt mondanám, hogy nem rossz. Könnyű eligazodni, méreteiben megfelelő, nekem a hírhedt karámmal sincs olyan nagy bajom, bár tény, hogy nem a legeurópaibb megoldás.

Az viszont mindenképpen pozitívum, hogy az elmúlt években egyre csak bővült a kínálat, manapság már elég sok helyre el lehet jutni innen átszállás nélkül. A régióban simán megállja a helyét.

2018. ápr. 30. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!