Kézipoggyászom tele lesz Sephora termékekkel akkor lesz
belőle baj?
Figyelt kérdés
Kijöttem Olaszországba és mivel Magyarországon nincsen, itt bevásároltam egy csomó sminket,kozmetikai terméket a Sephorában, mindegyiket viszont dobozzal együtt pakoltam be a táskámba, valamelyiket ajándéknak szánom. Lesz ebből bármi baj? Tényleg nagyon sok.. A bőröndöm nagy részét ez teszi ki. Wizzairrel utazom
2018. márc. 21. 20:31
1/5 anonim válasza:
Nem valószínű. Azért a blokkot biztos ami biztos tartsd meg.
Amennyiben nem léped túl a korlátot(folyadékban semmiképp se, súlyra sem ajánlott mert fizethetsz) nem lesz gond. A folyékony termékeket minden esetre kötelezően rakd bele az átlátszó tasiba és ne felejtsd el a 100 ml korlátozást különben kidobathatják(ki is fogják). Tehát krémek, parfüm, folyékony alapozó ilyesmiket rakd külön.
2018. márc. 21. 21:46
2/5 anonim válasza:
10 darab,darabonkent a 100 millis hatart meg nem halado termek lehet nalad. Ami ennel tobb azt ki fogjak dobni. Ha 12 van, akkor is hiaba 12 db 30 millis valami, 2 darabot ki fognak belole dobatni peldaul. Plane ha nagyon sok, akkor szamithatsz ra hogy at fognak szamolni, hiszen egyertelmu lesz, hogy nem 10 darab kozmetikai termek van nalad.
2018. márc. 21. 22:02
3/5 A kérdező kommentje:
Folyadéknak csak 2db alapozó, a többi mind rúzspaletta, púder, ilyenek...
2018. márc. 22. 00:21
4/5 anonim válasza:
A folyékony dolgokra figyelj oda. Velem életemben 1x sem szamoltatták át az átlátszó tasi tartalmát, de mivel nem egy óriási valami igen nehéz benne 100 felé dolgot bepakolni. Gyakorlatilag úgy van kitalálva,hogy annál a 10 dbnál ne nagyon férjen bele több. Tapasztalat és gyakori utazó vagyok, és tényleg nem fordult velem még élő hogy a folyadékot darabszámra számolgassa valaki,sokan vannak nincs erre idejük + nem is erre utaznak elsősorban. De mivel 10 db a korlátozás ezért ha te 13-14 dbot viszel és mondjuk kidobatják az extrát akkor teljesen jogosan teszik. A folyékony dolgokra figyelj leginkább a 10x100ml korlátozásra,a púderek nem folyékony/krémes cuccokkal semmi gond nincs mehet a bőröndbe. Ha valaki leállna kérdezősködni, hogy ezt hova minek stb(valószínűleg senkit nem fog érdekelni) akkor meg elmondod amit leírtál. Egy kézipoggyászt amúgy sem lehet teletömni kereskedelmi mennyiségű cuccal méretéből és súlyából adódóan.
2018. márc. 22. 00:31
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem te leszel az első, aki alaposan bevásárol ott, én pl férfi létemre is egész otthonosan mozgok a Sephorában, mert barátnőm Khm...nehezen tud elmenni mellette :) És nyilván szét szoktuk pakolni a folyadékokat, ergo az én táskámban is vannak látványosan nőknek szánt termékek. Soha, senkinek a szeme sem rebbent.
Egy dolgot viszont érdemes tudnod: van egy nagyrészt automatikus kockázatelemzés a csomagok átvizsgálása során és elképzelhető, hogy a te táskád a benne lévő kozmetikumnak látszó tárgyakkal magasabb kockázatú lesz. Ez csupán annyit jelent, hogy félre fognak állítani és a biztonsági személyzet egy tagja végighúz egy robbanóanyag-maradványokat vizsgáló gyorstesztet a táskádon. Ez nem hagy maradandó nyomot, de ne lepődj meg rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!