Megéri Párizsba menni a Beauvais-Tillé repülőtéren keresztül?
85 km-re van a francia fővárostól, nem is értem, egyes légitársaságok hogyan engedhetik meg maguknak, hogy ezt párizsi repülőtérként tüntetik fel.
Mennyire drága, nehézkes onnan bejutni Párizsba? Nem éri meg jobban pl. Air France-szal menni, amely a Charles de Gaulle-ra megy? Mik a tapaszalatok?
Csak van apádnak, anyádnak, a szomszédasszonynak, vagy mittudomén a szomszéd csőszerelőnek egy számológépe, amivel te is ki tudod szőámolni, mennyi, ha az egyik légitársaságot választják adott távolságra X Euró bejuátsért, vagy a másikat Y-ért.
Ha az megnyugtat téged, mások elvégezték ezt a számítást, mert a járat él és virul.
De neked a saját dolgaidat kellene rendbetenned.
11 éve élek Franciaországban ès repkedek mindenfelè Párizsból.
BVA-t kb 7 éve feladtam, annyival nem voltak sosem olcsóbbak a jegyek, amennyièrt megérte még plusz a kijutásèrt/bejutásért lepengetni a 36 eurót (Transaviànàl vagy Easyjetnél fogtam màr ki 22-25 eurós jegyeket is- ezek Orlyra illet e CDG-re repülnek) - talàn az elejèn még a Ryanair Barcelonàba pl de azzal a szemét céggel én többet nem repülök - plusz màsfèl órát zötyögni egy buszon, ami dugóban jóval több. Késtem màr le úgy gépet, hogy rajta voltam a 3 órával előtte induló buszon, de 3 óra alatt még Párizsból sem sikerült kijutni...
Àltalában, mikor nézni szoktam, olyan 20-25 euró a különbség. Ami ugye rögtön pluszra jön ki, ha a kijutást számoljuk, ès akkor mèg se bőrönd, meg se extra helyfoglalàs és egyèb nyalánkságok (merthogy ugye a Ryan az rendszeresen különülteti a csalàdokat, ha ezért még nem fizettek pluszban).
Azóta csak olyan reptérre megyek, ami :
- megközelíthető kötöttpàlyàs közlekedèssel is, de legalábbis többféle lehetőség adott
- emberi tàvolsàgra van a vàrostòl.
Namost nyilván van akinek és amikor megèri, hogy tényleg csak egy kézipoggyásszal éppen hazaugrik egy filléres jeggyel, de pl csalàddal vagy nagyobb utazàsra màr nem vállalnám be megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!