Utazási irodán keresztül repülőjegy vásárlás?
Üdv.
A ha utazási irodában vásárolok repülőjegyet, akkor is van lehetőség online check-in-re, vagy ebben az esetben csak a check-in pultnál tudok "becsekkolni" ?
Válaszokat előre is köszönöm.
(Azért venném utazási irodában a jegyet, mert nincs megfelelő bankkártyám. És kedvezményem is van egyes utazási irodákban.)
Tök mindegy hol veszed, aki azt gondolja hogy az online cégek jótékonyságból árulják a jegyeket azok tévednek, nekik is ugyan olyan jutalékuk van és ahhoz rengeteg költségeik mint egy utazási irodánál.
A check-in mindig megtudod online csinálni, de ahogy elöttem írták, lehet hogy csak párnappal vagy órával elötte. A legtöbb utazási irodához be is mehetsz amikor már lehet checkint csinálni és ott segítenek megcsinálni a check int is.
Mi általában a legtöbb nyaralást, hotelt, repjegyet utazási irodában vesszük. Kinézzük a neten, kinyomtatjuk, és bemegyünk az utazási irodához és mondjuk, hogy x utat ezért az összegért akarjuk.
Viszont az utazási irodánál egy emberrel beszélünk, és ha extra kívánságunk van az megírja a reptársaságnak vagy a hotelnek, és minden annyiba kerül mint a neten.
Mert a netes cégek sem ingyen dolgoznak, az ö áraikban is benne van a proviziojuk.
Köszönöm a hasznos információkat.
Én is jobban szeretem a személyes "vásárlást".
Kérek ajánlatot irodától és ha túl nagy lenne a különbség, akkor megpróbálkozok az átutalásos megoldással. Egyébként Condorral utaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!