Párizsba repülőjegy? Többi lent!
Januárban vagy februárban Párizsba szeretnénk repülni a párommal. Érdeklődnék, hogy ti milyen oldalon szoktatok jegyet vásárolni, vagy melyiken érdemes? Illetve melyik légitársaságot ajánljátok?
Előre is köszönöm!
Ha egyetlen percet gugliztál volna, magad is választ kaptál volna a saját kérdésedre.
Amőgy ha nem megy a guglizás, azair.com.
Sok sikert hozzá.
Wizz már jó régóta nem jár Budapestről Párizsba. A Ryanair megy BVA repterère, de ha kiszámolod a navette árát, rájössz, hogy a vilàg legnagyobb hülyesége ezzel a légitársasággal repülni.
Transavia megy Orlyra, Easyjet meg Air France pedig CDG-re, ahonnan tömegközlekedéssel simàn olcsóbban ès hamarabb bejutni a városba mint 120 km-ről bebumlizni...
Sőt, néha a Lufthansànak is vannak átszàllàssal de egész jó áron jegyei.
Oldalak tekintetében : skyscanner, liligo, momondo, kayak, azair... ezek közül egy már csak jó lesz...
Kedves #2 válaszadó! Én a tapasztalatra voltam kíváncsi, a Google-t tudom használni köszönöm. Hidd el megnéztem, de mint a kérdésemben is láthatod mások "véleményére" voltam kíváncsi.
De remélem jobb lett a napod a csupa kedvességedtől, ha nem, akkor további szép napot Neked! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!