Mi lehet a gond a foglalással?
Easyjetnél próbáltam repjegyet foglalni, direkt emiatt csináltattam a Mastercardot, mert eddig csak Maestro kártyám volt, és azzal nem lehetett fizetni. Múlt pénteken meglett az új kártya, személyesen vettem át, azonnal aktiváltuk, ennek ellenére a fizetéskor hibát jelzett a rendszer. A bankommal is felvettem a kapcsolatot, elvileg a kártyámmal semmi gond nincs, hozzájuk el sem ért a tranzakció, semmi nyoma náluk. Betéti kártyáról van szó, nem hitelkártyáról. Most olvastam valahol, hogy van egy ilyen trükkje az Easy-nek, hogy a betéti kártyát is csak hitelkártyaként fogadja csak el. Ilyen létezhet? Ha nem, akkor mi lehet a gond? Valakinek ötlet? Esetleg járt így valaki mostanában és sikerült megoldani?
Előre is köszönöm a válaszokat. Semmi tapasztalatom nincs ilyen téren, életemben először repülnék, és jó lenne sürgősen nyélbe ütni a foglalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!