Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen érzés a repülés?

Milyen érzés a repülés?

Figyelt kérdés

Nem fogok repülni.

Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne a repülés, az alábbi kritériumokkal:

-tériszony

-klausztrofóbia

-semmi köze hozzá:víziszony

Rossz érzésem lenne?

2018. febr. 18. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
nem hiszsn hogy a repules erzeget ezek kzul barmelyik is befolyasolna, meg a klausztrofobia sem mert azert nem olyan kicsik ezek a gepek
2018. febr. 18. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Kicsit nekem is tériszonyom van, de ez egyáltalán nem zavart, semmi rossz érzés nem volt bennem. Az fura, de izgalmas amikor gyorsít a gép aztán felemelkedik.
2018. febr. 18. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Teljesen más, mint amikor otthon a padlásra próbálsz felmászni. A legjobb a felszálláskori pár másodperc. Ebben az időszakbam a súlytalanság állapotában érzed magad, és csak lebegsz el a széktől, meg mindentől.

Aztán csak lenézel, és minden gondod törpe méretűvé zsugorodik. Kőbánya-Alsó, az Illatos-út csak makettek, te pedig egyenesen szállsz az olasz tengerpart, vagy valamelyik nyugat-európai város felé. Másfél-két óra múlva már csigát eszel és egy táncos bugyiját nézed a nevető, liberális franciák között, vagy leveted kabátodat a jó meleg olasz tengerparton, megtudod milyen az igazi spagetti és pizza miközben római romokat fedezel fel.

2018. febr. 18. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha kíváncsi vagy, ülj fel egy repülőgépre és megtudod, milyen. Választasz egy olcsó járatot és mész. Szerintem nagy élmény lesz.
2018. febr. 18. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy kis klausztrofóbiám és tériszonyom is. Nem olyan vészes, hogy túlságosan korlátozzon, csak jó kis szívdobogásom volt, amikor az egyik gízai piramisban másztam a szűk járatokban, a firenzei dóm kupolája körül futó keskeny kilátón a falhoz simulva álldogáltam izzadó tenyérrel, a chicagói Willis Towerben ki se mertem menni a skydeckre.:-) A repülést viszont imádom, addig vagyok kicsit betojva, amíg elérjük a repülési magasságot, lefelé pedig az uttsó pár percben, amíg földet nem érünk.
2018. febr. 18. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Néhányszor már próbátam, csak a landolás még nem tökéletes.
2018. febr. 18. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
#3 súlytalanság felszállásnál, meg elemelkedés az üléstől? Ezt ugye te sem gondolod komolyan, csak ide jársz hazudni?
2018. febr. 18. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Még sosem repültem, de ültem már repülőgépen. Az biztos, hogy ha klausztrofóbiás vagy, fapadosokkal ne repülj. Nekem nincs hivatalosan klausztrofóbiám, de utálom, hogy annyira be vagyok szorítva. Rengeteg ülést bezsúfolnak a gépbe.

A gépen legfeljebb a mosdóban vagy a poharadban van víz, ha meg véletlenül a tengerbe zuhannátok, valószínűleg rég nem vagy eszméletednél, mire becsapódsz a vízbe, így szenvedni sem fogsz tőle.

2018. febr. 18. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon tériszonyos vagyok.

Viszont repülőn semmi ilyen nem volt.

Ha nem az ablakhoz ülsz, akkor kb mintha vonaton ülnél.

A fel és leszálláson, valamint a légörvényeken kivül, rohadt unalmas.

"A legjobb a felszálláskori pár másodperc. Ebben az időszakbam a súlytalanság állapotában érzed magad, és csak lebegsz el a széktől, meg mindentől. "

Utaztál már repülővel? :D

Épp, hogy a székbe tapadsz a gyorsulástól, és azt hiszed a gyomrod a földön maradt. :D

2018. febr. 18. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!