Milyen érzés a repülés?
Nem fogok repülni.
Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne a repülés, az alábbi kritériumokkal:
-tériszony
-klausztrofóbia
-semmi köze hozzá:víziszony
Rossz érzésem lenne?
Teljesen más, mint amikor otthon a padlásra próbálsz felmászni. A legjobb a felszálláskori pár másodperc. Ebben az időszakbam a súlytalanság állapotában érzed magad, és csak lebegsz el a széktől, meg mindentől.
Aztán csak lenézel, és minden gondod törpe méretűvé zsugorodik. Kőbánya-Alsó, az Illatos-út csak makettek, te pedig egyenesen szállsz az olasz tengerpart, vagy valamelyik nyugat-európai város felé. Másfél-két óra múlva már csigát eszel és egy táncos bugyiját nézed a nevető, liberális franciák között, vagy leveted kabátodat a jó meleg olasz tengerparton, megtudod milyen az igazi spagetti és pizza miközben római romokat fedezel fel.
Még sosem repültem, de ültem már repülőgépen. Az biztos, hogy ha klausztrofóbiás vagy, fapadosokkal ne repülj. Nekem nincs hivatalosan klausztrofóbiám, de utálom, hogy annyira be vagyok szorítva. Rengeteg ülést bezsúfolnak a gépbe.
A gépen legfeljebb a mosdóban vagy a poharadban van víz, ha meg véletlenül a tengerbe zuhannátok, valószínűleg rég nem vagy eszméletednél, mire becsapódsz a vízbe, így szenvedni sem fogsz tőle.
Nagyon tériszonyos vagyok.
Viszont repülőn semmi ilyen nem volt.
Ha nem az ablakhoz ülsz, akkor kb mintha vonaton ülnél.
A fel és leszálláson, valamint a légörvényeken kivül, rohadt unalmas.
"A legjobb a felszálláskori pár másodperc. Ebben az időszakbam a súlytalanság állapotában érzed magad, és csak lebegsz el a széktől, meg mindentől. "
Utaztál már repülővel? :D
Épp, hogy a székbe tapadsz a gyorsulástól, és azt hiszed a gyomrod a földön maradt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!