Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan változtassan meg a...

Hogyan változtassan meg a repülőjegyemet a WizzAirnél?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja lefoglaltam egy oda-vissza jegyet feb 23án oda és marc 2án vissza, de most jöttem rá, hogy sokkal jobb lenne ha 8án jönnék vissza.

A foglalások menüben a wizzair oldalán külfön van egy "change flight" mindkét útra, de amikor a vissza útnak a change flightjére rákattintok, akkor előhozza mindkét utat ... kb ugyan azt a menük mutatja mintha most foglalnék újra a nulláról, de az oda utat nem akarom megváltoztatni csak a vissza utat...

Attól félek, hogy ha csak a vissza utat jelölöm be akkor meg törli az oda utamat. Valaki változtatott már így időpontot?

Tudom ... nem nagy kérdés, de akkor is ... nem akarom elrontani.

2018. febr. 2. 11:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb ha csak veszek külön egy egy útra szóló jegyet?
2018. febr. 2. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
hivd fel az oldalon lévö számot és ök tudnak biztosat mondani . habár szerintem még többet fizetsz módosításért mint egy uj vissza jegyért .
2018. febr. 2. 18:29
 3/4 anonim válasza:

Nekem muktkor a modositas tobbe kerult mintha uj jegyet vettem volna. Szerintem, ha telefonalsz erdemes azt is megkerdezni, hogy mennyibe kerukne a modositas.

Azt viszont nem tudom, hogy, hogy kell modosigani mert nekem anya csinalta :D

2018. febr. 6. 20:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Lol nekem a módosítás díjja is többe került volna az eredeti árnál, ami Wizzair discountal 14 euró volt. :) Plusz még arra rá jön a külömbözet is... Meg persze ugyan ezt el kell játszani az oda jeggyel is mert ahogy kiderült, ha van egy oda vissza foglalásod akkor mindkét jegyet meg kell változtatnod :D

Nagyon kedvesek...

Amúgy az új jegy kb 20 euró volt, a változtatással meg összesen 90-100 körül lett volna...

2018. febr. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!