Hogyan változtassan meg a repülőjegyemet a WizzAirnél?
Kb 1 hónapja lefoglaltam egy oda-vissza jegyet feb 23án oda és marc 2án vissza, de most jöttem rá, hogy sokkal jobb lenne ha 8án jönnék vissza.
A foglalások menüben a wizzair oldalán külfön van egy "change flight" mindkét útra, de amikor a vissza útnak a change flightjére rákattintok, akkor előhozza mindkét utat ... kb ugyan azt a menük mutatja mintha most foglalnék újra a nulláról, de az oda utat nem akarom megváltoztatni csak a vissza utat...
Attól félek, hogy ha csak a vissza utat jelölöm be akkor meg törli az oda utamat. Valaki változtatott már így időpontot?
Tudom ... nem nagy kérdés, de akkor is ... nem akarom elrontani.
Nekem muktkor a modositas tobbe kerult mintha uj jegyet vettem volna. Szerintem, ha telefonalsz erdemes azt is megkerdezni, hogy mennyibe kerukne a modositas.
Azt viszont nem tudom, hogy, hogy kell modosigani mert nekem anya csinalta :D
Lol nekem a módosítás díjja is többe került volna az eredeti árnál, ami Wizzair discountal 14 euró volt. :) Plusz még arra rá jön a külömbözet is... Meg persze ugyan ezt el kell játszani az oda jeggyel is mert ahogy kiderült, ha van egy oda vissza foglalásod akkor mindkét jegyet meg kell változtatnod :D
Nagyon kedvesek...
Amúgy az új jegy kb 20 euró volt, a változtatással meg összesen 90-100 körül lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!