Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Megvettem a repülőjegyemet,...

Megvettem a repülőjegyemet, küldték is a "reservation confirmation"-t, és ott tippként ott van, hogy csekkoljak be online és nyomtassam ki a beszállókártyát. (folyt. Alul)?

Figyelt kérdés
Viszont nem tudok belépni, egy adatot nem fogad el. Probléma ha nem tudom itthon kinyomtatni? Ha nem sikerül, akkor a reptéren megkapom a sima becsekkolásnál, igaz?
2015. aug. 9. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Melyik társaság?
2015. aug. 9. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Air China
2015. aug. 9. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
A nem fapados cégeknél nem gond ha nem online csekkolsz be, nyugodtan megcsinálhatod a reptéren is.
2015. aug. 9. 23:41
 4/6 A kérdező kommentje:
megnyugodtam, köszönöm a választ! :)
2015. aug. 11. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Olvasd el pontosabban: az áll benne, hogy csekkol be online utazás előtt 24/48/stb. órával (ez társaságtól társaságig változik). Tehát utazás előtt pár órával csekkolhatsz, nem hónapokkal azelőtt... (a csekkolás azt jelenti: helló, itt vagyok). Csekkoláskor több társaság felajánlja az ülőhely választását is, utána már ki is nyomtathatod a beszállókártyádat. Az egésznek az az értelme, hogy a reptéri tömegben nem kell sorba állj, hanem kikerülve a tömeget egyenesen mész a biztonsági ellenőrzésre. Ha feladandó csomagod lenne, azt is feladhatod külön egy "Drop bag" nevű pultnál. Ez is változhat reptértől reptérig, de ott mindig találsz egyenruhás kisasszonyokat, akik segítenek. Jó utat.
2015. aug. 13. 11:50
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, tudom hogy nem most kéne, nem ezért kérdeztem. :) de azért megy a zöld kéz.
2015. aug. 13. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!