Megvettem a repülőjegyemet, küldték is a "reservation confirmation"-t, és ott tippként ott van, hogy csekkoljak be online és nyomtassam ki a beszállókártyát. (folyt. Alul)?
Figyelt kérdés
Viszont nem tudok belépni, egy adatot nem fogad el. Probléma ha nem tudom itthon kinyomtatni? Ha nem sikerül, akkor a reptéren megkapom a sima becsekkolásnál, igaz?2015. aug. 9. 20:57
2/6 A kérdező kommentje:
Air China
2015. aug. 9. 23:04
3/6 anonim válasza:
A nem fapados cégeknél nem gond ha nem online csekkolsz be, nyugodtan megcsinálhatod a reptéren is.
4/6 A kérdező kommentje:
megnyugodtam, köszönöm a választ! :)
2015. aug. 11. 23:33
5/6 anonim válasza:
Olvasd el pontosabban: az áll benne, hogy csekkol be online utazás előtt 24/48/stb. órával (ez társaságtól társaságig változik). Tehát utazás előtt pár órával csekkolhatsz, nem hónapokkal azelőtt... (a csekkolás azt jelenti: helló, itt vagyok). Csekkoláskor több társaság felajánlja az ülőhely választását is, utána már ki is nyomtathatod a beszállókártyádat. Az egésznek az az értelme, hogy a reptéri tömegben nem kell sorba állj, hanem kikerülve a tömeget egyenesen mész a biztonsági ellenőrzésre. Ha feladandó csomagod lenne, azt is feladhatod külön egy "Drop bag" nevű pultnál. Ez is változhat reptértől reptérig, de ott mindig találsz egyenruhás kisasszonyokat, akik segítenek. Jó utat.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, tudom hogy nem most kéne, nem ezért kérdeztem. :) de azért megy a zöld kéz.
2015. aug. 13. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!