Repulunk Angliaba. Mennyi az esely arra hogy lezuhanunk?
Figyelt kérdés
Eletem elso repulese lesz es iszonyatosan izgulok miatta. Rettenetesen varom de nagyon izgulok is. Panikbeteg is vagyok. Itt Pesten az oriaskereken is majdnem sirtam hogy en azonnal kiakarok szallni de megsem tettem,mert valahogy legyoztem ezt. Gondoltam viszek magammal nyugtatot de nem azert hogy bevegyem csak mert megnyugtat ha ott van velem.
Szerintetek?
21/L
2018. febr. 2. 09:32
21/29 anonim válasza:
Már csak három hét! :))
Egyre lazábban veszed, vagy egyre jobban izgulsz?
22/29 A kérdező kommentje:
Mar csak 2!!!!
Epp ma 2 het. 19.-en a 17:20as Britishairwaysel megyunk. Nagyon izgulok :Ddddddd
2018. ápr. 5. 12:33
24/29 A kérdező kommentje:
18 even aluliak ne hasznaljak ezt az oldalt legyszi :D
Koszi ☺️
2018. ápr. 5. 14:31
25/29 anonim válasza:
Haha. Mondja az aki 21 évesen elbőgi magát ha meglát egy óriáskereket 😂😂
26/29 A kérdező kommentje:
Ha nem 10 eves lennel akkor ismerned a panikbetegseg fogalmat es nem irnal ilyeneket :)
Nolj meg picit ☺️😊🙃
2018. ápr. 5. 15:31
28/29 A kérdező kommentje:
Nem fejeltem koszi ☺️🙃
2018. ápr. 5. 15:59
29/29 A kérdező kommentje:
Felejtem*
2018. ápr. 5. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!