Repulunk Angliaba. Mennyi az esely arra hogy lezuhanunk?
Figyelt kérdés
Eletem elso repulese lesz es iszonyatosan izgulok miatta. Rettenetesen varom de nagyon izgulok is. Panikbeteg is vagyok. Itt Pesten az oriaskereken is majdnem sirtam hogy en azonnal kiakarok szallni de megsem tettem,mert valahogy legyoztem ezt. Gondoltam viszek magammal nyugtatot de nem azert hogy bevegyem csak mert megnyugtat ha ott van velem.
Az oké, hogy eszedbe jut, de ezen rugózni. Ha neked jobb úgy, vigyél nyugtatót, de próbald meg meglátni a dolog szépségét, olvasgass a repülésről, repülökről. Lazíts kicsit, nézegesd a felhőket, barátkozz a helyzettel, gépekkel. Fpgd fel egy kalandként, semmihez sem hasonlítható élményként
2018. febr. 2. 13:21
12/29 anonim válasza:
Elég sokat repülök, egészen kicsi korom óta, és hidd el, nincs mitől félned. Tök király élmény, én a mai napig imádok repülővel utazni. A felszállás furcsa egy kicsit, főleg elsőre, de amint eléritek a repülési magasságot, minden király lesz. Nem is nagyon érezni, hogy repülőn vagy. Annak meg, hogy lezuhanjon, elég kicsi az esélye. Szinte nulla. Úgyhogy nyugi, nem lesz semmi baj. Csak felszálláskor rágózz, hogy ne pattogjon a füled. :D
2018. febr. 2. 14:00
13/29 anonim válasza:
Milyen valaszt varsz erre?
Csak olyan fog valaszolni, aki meg nem zuhant le! Statisztikai adatot? Az gyakorlatilag 0, es evröl-evre biztonsagosabb a repüles. Ez persze nem segit azoknak, akik megis lezuhantak.
Ki merem jelenteni, hogy nem fogtok lezuhanni! Ha tevednek, kerlek tajekoztass.
2018. febr. 2. 18:17
14/29 anonim válasza:
Repülőgép még sosem maradt fennt :D A pánikbetegséget én sem nevezném betegségnek mondhat bárki bármit . Ez szimplán kifogásnak tűnik meg legyen miről siránkozni. Viszonylag sokat repülök miota kint élünk.. az első utamon a legnagyobb problémám az volt ,hogy tudok e helyet cserélni valakivel ,hogy ne az ablak mellé kelljen mennem tériszonyosként .. túl éltem és ma már simán elvagyok ablak mellett is . ez mind csak felfogás kérdése ;)
2018. febr. 2. 18:37
15/29 anonim válasza:
"Milyen valaszt varsz erre?"
Nyilván azt szeretné hallani minél több embertől, hogy minden rendben lesz. Érthető, nem?
2018. febr. 2. 18:43
16/29 anonim válasza:
"olvasgass a repülésről, repülökről"
De szerintem inkább szépirodalmat. A natgeót meg társait inkább hanyagolja mostanában. ;-)
2018. febr. 2. 18:44
17/29 A kérdező kommentje:
A panikbetegseg az betegseg! Nem veletlen kezelik. Nekem szivbetegseget idezett elo tehat nem egy szimpla hiszteriarol beszelunk.....
2018. febr. 2. 18:44
18/29 anonim válasza:
Én is rengetegszer repültem már, számomra nagyon élvezetes. Gondolj arra, hogy naponta hány száz ezer gép repül, és egyik sem zuhant le. Sőt, statisztikailag a repülés a legbiztonságosabb formája az utazásnak.
2018. febr. 2. 18:45
19/29 anonim válasza:
Ja és azt kifelejtettem, hogy statisztikailag 2017 volt a legbiztonságosabb év a polgári repülés történelmében
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!