A visszaigazoló e-mail-ben van egy link, azon keresztül lehet mindent intézni.
2018. jan. 22. 10:56
2/6 A kérdező kommentje:
De amúgy azt nem értem hogyha átrakom pár nappal előbbire (ami most van az pl 20.000 ft-os repülőjegy, de az előbbi meg 30.000-es lenne, akkor ki kell fizetnem a + 10 ezret és még ráadásul kb 15 ezret?) A kb 15 ezer a cikk szerinti költség.
2018. jan. 22. 10:59
3/6 A kérdező kommentje:
Na és ha olcsóbb az előbbi jegy? Na akkor meg mi van?
2018. jan. 22. 11:01
4/6 anonim válasza:
Mielőtt bármit is fizetnél, úgyis kiírja részletesen a fizetendő tételeket. Látni fogod. Ha nem megfelelő neked, akkor nem véglegesíted.
2018. jan. 22. 11:03
5/6 A kérdező kommentje:
De attól még intézhetem a Norwegian oldalán hogy nem tőlük vettem hanem a Tripsta.hu-tól?
2018. jan. 22. 11:17
6/6 anonim válasza:
ha dragabb a jegy akkor a kulonbozetet is ki kell fizetni ha olcsobb abbol semmi hasznod, nem kapsz vissza
ha ota-n vetted akkor alapesetben csak az ota-n keresztul tudod modositani, kerdezd meg oket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.