A zürichi reptéren mennyire lehet macerás az átszállás?
Két órás hát necces.
Maga a reptér nagy, meg buszok visznek a terminálok között, szóval... a csomagfelvétel-átcsekkolás miatt necces a két óra.
Ha késik a géped, vagy esetleg nem szállhat le - előfordul, főleg most a viharok miatt -, akkor szarban lesztek.
Szerintem a két óra normál esetben teljesen bevallalhato Zürichben: mondom ezt úgy, hogy nagyon sokszor jártam ezen a reptéren
-szinte biztosan az A kapukhoz érkezel, és biztosan az E terminálrol indulsz. A kettő között egy automata vonat jár kb 3-5 percenként, az út szintén kb 3 perc
- az út az érkező kaputól a kis vonat legrosszabb esetben 15 perc, legjobb esetben kb 3
- útlevél ellenőrzés Schengenből kilépés miatt) a vonat előtt történik, tapasztalatom szerint sohasem volt 10 percnél több (szinte mindig 1 percen belül)
- arra USA út esetén nyilván kell szamitanod, hogy lesz külön kikérdezés is még beszallas előtt, de ez átszállás esetén már a kapunál történik (ha oda elérés, akkor már nem késed le a gépet)
- a zürichi reptér nem kicsi, de nem macerás, könnyű eligazodni, nekem talán a kedvencem
Amit a többiek írtak :
- az induló gép később száll fel valóban, de a menetidő úgy van számolva, hogy így is időben érkezzen (ideális esetben akár jóval korábban is, 15-20 perccel korábban): normál körülmények között a gépek betartják a menetidőt
- természetesen vannak rendkívüli körülmények (pl időjárás), de ez a rizikó mindig meglesz. Mivel egyben vetted a jegyet, ezért legrosszabb esetben feltesznek a következő gépre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!