A Ryanair telefonos ügyfélszolgálatán lehet névmódosítást végezni, ha már becsekkoltam és a honlapon emiatt nem engedélyezi ezt a műveletet?
Figyelt kérdés
2018. jan. 8. 10:05
1/9 anonim válasza:
Igen, de nem ingyenes.
Nekem egyszer sikerült ingyenesen, amikor az útitársam a saját nevét írta rosszul, két betűt felcserélt :D Szóval ugyanaz volt az utas, csak szerette volna, ha kijavítják a nevét, nehogy gond legyen belőle.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Csak egy próbát szeretnék tenni, hátha.
Az útitársamnak két keresztneve van, én viszont csak az elsőről tudtam, így csak az lett megadva, viszont hivatalos dokumentumaiban természetesen szerepel mind a két név. Ezt próbálnám meg kijavíttatni, tehát az utas személye nem változna.
2018. jan. 8. 11:57
3/9 anonim válasza:
A férjemnek két keresztneve van, a hivatalos papírokban szerepel is. Ő mégis csak az elsőt szokta megadni mindenhol, mivel sose használja a másikat. Repülőjegynél ezért nem szólnak.
4/9 anonim válasza:
Sosem kell a msodik keresztnevet megadni repulojegy vásárláskor. Nem kell semmit valtoztatnod
5/9 anonim válasza:
Kb havonta egyszer repülök, Ryanairrel legalább 50x repültem az elmúlt pár évben és soha, egyetlen alkalommal sem adtam meg a személyimen szereplő második keresztnevem. Egyáltalán nem probléma, nem fogják kérni.
6/9 anonim válasza:
barátom se adja meg soha (nem is használja egyáltalán, mintha nem is lenne)
7/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz baj(statisztikát nézve nagyon kevés esély van rá), de én azért legközelebb a teljes nevet írnám, még akkor is ha az utasok nem ezt mondják itt.:) Ezt a többieknek is tanácsolom, mert sosem tudhatod, hogy mikor nem lesz "szerencséd", szóval minek kockáztatni?
8/9 anonim válasza:
Nem szerencse kérdése, 7, hanem tény, hogy repulojegy foglaláskor csak az első utónevet kell megadni,mint pl ahogy az is tény, hogy mindezeket az angol ABC betűit használva kell megtenni
9/9 anonim válasza:
az baj lehet, ha három nőnek mr.-ként foglaltam jegyet? nem vettem észre, hogy van lehetőség beállítani :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!