Ryanair-nél a poggyászra csak súlykorlát van, vagy méretkorlát is?
Ha gondolod, szívesen linkelek neked homáros bejegyzéseket, ahol a nagyképű, olvasni nem tudó utas azon háborodott fel, hogy megbüntették.
Annyit vihetsz, amennyiért fizettél, és amennyi a szabályzatban van. Persze vihetsz többet is, de utána ne írj panaszos bejegyzéseket.
1 gurulós cucc, 55x40x20 cm, és 1 kisebb (ridikül vagy laptoptáska) 35x20x20. Előbbi nem lehet 10 kilónál nagyobb (értelemszerűen nem kötelező gurulósnak lennie, de lehet az is). A kicsinek be kell férnie az előtted lévő ülés alá.
50 angol font a büntetés, ha kilógsz.
Csak azért írtam be, mert nekem is tetű lassú ma az oldal, pedig jó netem van.
Amit nem írnak itt, hogy a gurulóst elméletileg elvehetik, ha mindenki azt visz fel és már nem fér több, így célszerű az elsők közt ott lenni vagy venni valami elsőbbségi beszállást, ha van ilyen. (Wizzt jobban ismerem, de biztos van itt is.) Ellenkező esetben légy készen arra, hogy a törékenyebb cuccokat gyorsan a kapunál ki tudd venni, és legyen nálad valami kisebb táska erre a célra, mert a gurulós lemegy a poggyásztérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!