A Ryanairnél mennyire veszik komolyan a 10 kg-os KÉZIpoggyász súlylimitet? Hangsúlyozom: kézi, és nem feladott poggyászról van szó.
Ez egy normális méretű kézipoggyásszal azt jelentené, hogy kb. félig pakolhatod, akkor sem túl nehéz cuccokkal. Ellenőrzik ezt a beszállás során? Ha igen, mikor, hol, és mennyire szigorúan? Régen az easyjetnél csak annyi feltétel volt, hogy egyedül fel tudd tenni a rekeszbe, ennyi.
Előre is köszi a válaszokat!
A méret stimmel, az nem lesz gond, de a súlyt jeleleg eléggé átlépem. Nemrég repült a barátnőm, és ő azt mondta, hogy a kézipoggyászát nem mérték le sehol, a feladottat meg együtt csekkoltuk be, volt benne pár plusz kiló, de a checkines srác simán elfogadta, jó arc volt.
Méretet még sosem néztek nekem sehol, de a Ryanairrel most megyek először, és olvastam, hogy szeretik ellenőrizni, ezért paráztam be kicsit a súly miatt.
Ha sok, meg lehet csinálni, hogy amit lehet, átpakolsz a zsebeidbe, és úgy viszed fel?
10kg azért elég sok ha nem téglát viszel... ;)
Ferihegyen amugy nem lesz gond de méretre figyelj! Viszont más reptéren van ahol a súlyt is nézik! Pl Eindhoven, Marosvásárhely.
Amugy jol gondolod: kisebb de viszonylag nehéz dolgokat rakd inkább a zsebedbe. Azt senki nem nézi.
Konkrétan London Stanted lesz a visszaútnál a reptér, hátha tud valaki konkrétat onnan.
10 kg baromi kevés. A szabvány méretű kézicuccom sima ruhákból meg egy laptopból áll, nincs is egészen tele, és már majdnem 15 kg. Mondjuk a laptop kifejezetten nehéz darab, de akkor is, ennyivel hadd repülhessen már az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!