Hogy működik a wizzairnél a beszálló kártya, és egy 3 napos útón a visszaút?
Figyelt kérdés
Visszaútra külföldön kell intézni a nyomtatást ? Elolvastam mindent a Wizzair oldalán de nem minden világos, és egyedül megyek.2018. jan. 4. 09:13
11/21 anonim válasza:
"Az alkalmazásban 2 beszállókártyád lesz. Egyik az odaút, másik pedig a vissza."
Ehhez el kell végeznie a visszaútra is a check-int, rögtön az odaútra becsekkolás után megteheti.
12/21 anonim válasza:
Úristen gyerekek ne adjatok már ennyi hülye tanácsot. Nem fogadjuk el a lementett pdf-et, nem azért mert szemetek vagyunk hanem mert nem tudjuk beolvasni. Csak az applikáción keresztül tudod beolvastatni vagy ki kell nyomtatnod.
13/21 anonim válasza:
Akkor elég bénák vagytok. Ki kell nagyítani a lementett pdf-en a kódot (érintőképernyőn ez nem nagy kunszt) és be lehet olvasni, bár kétségtelen, hogy appon kevésbé macerás.:-)
14/21 anonim válasza:
#11 Igen. Csak gondoltam úgyis egyszerre check-ol be oda-vissza, mivel 3 napra megy, így mindkettőt meg is kapja egyből. Énis így csináltam.
15/21 anonim válasza:
Havi szinten repülök wizzair rel .. de engem eddig hely és elsőbbségi beszállás nélkül sosem engedett csekkolni a visszaútra is csak 48 órával előtte.
17/21 anonim válasza:
7-ére van Róma Budapest Wizzair repülőjegyem, az app-pal vettem űlőhelyet ma, és megkaptam az appon a boarding cardot is. Tudom, hülye kérdés, még soha nem csináltam, de akkor ugye nem kellmég külön becheckkolni?
18/21 A kérdező kommentje:
Külön a reptéren már nem kell
2018. febr. 2. 18:35
19/21 anonim válasza:
köszi. ami érdekes, hogy a helyjegyet ma megvettem, megkaptam a bording cardot app- ban, ugyanakkor a wizzair honlapján ntovábbra is azt írja ki, hogy ha nem veszek jegyet csak majd 5
én 48 órával előtte tudok becsekkolni. így nem tudom , csak app.ban mutatni és remélem Rómában is elfogadják
20/21 anonim válasza:
Valamit te is rosszul nézel, ha már be vagy csekkolva, akkor ott van a beszállókártya a honlapon és az alkalmazásban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!