Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy működik a wizzairnél a...

Hogy működik a wizzairnél a beszálló kártya, és egy 3 napos útón a visszaút?

Figyelt kérdés
Visszaútra külföldön kell intézni a nyomtatást ? Elolvastam mindent a Wizzair oldalán de nem minden világos, és egyedül megyek.
2018. jan. 4. 09:13
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Nem vettem külön helyet se oda se vissza
2018. jan. 4. 09:15
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
Hasznalhatod az appjukat es mutatod telon a beszallokartyat, nem kell nyomtatassal bibelodni.
2018. jan. 4. 09:46
 3/21 anonim ***** válasza:
32%
Miért nem nyomtatod ki itthon az összes beszállókártyát? Az odautat és a visszautat is.
2018. jan. 4. 09:51
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

nem értem a kérdést. a beszállókártya a jegyed amit felmutatsz mikor kérik. ahhoz, hogy hány nap múlva jössz vissza, a wizznek semmi köze.

amúgy van egy nagyon jó appja a wizznek, ahonnan le tudod tölteni a jegyet és telón be tudod mutatni. de ha a pdf filet felrakod a telódra, azt is meg tudod mutatni

2018. jan. 4. 09:54
 5/21 A kérdező kommentje:

2012 és kérdéseket olvasgattam az kicsit összezavart, azt hittem kötelező kinyomtatni a beszálló kártyát.

Akkor azt szeretném kérdezni, hogy a visszaútra mit kell intéznem és mikor ha retúrjegyet vettem.

2018. jan. 4. 10:41
 6/21 anonim ***** válasza:
22%
ugyanazt amik odaútkor. viszed a jegyedet meg a személyidet/útleveledet
2018. jan. 4. 11:13
 7/21 anonim ***** válasza:
75%

Mobilon CSAK az applikáción keresztül mutathatod be a beszállókártyát! Ha pdf-ben letöltöd NEM fogják tudni elfogadni, ez nagyon fontos! Vagy kinyomtatod vagy applikáció, de semmiképp se letöltött pdf, mert fizethetsz!

Ha egybe vásároltad az visszaútra szóló jegyeket az odaútra szólóval, akkor az odaútra történő check-innel együtt rögtön meg tudod csinálni a visszaútra szólót is, tehát még itthon ki tudod nyomtatni az oda és vissza útra szóló beszállókártyákat.

2018. jan. 4. 11:19
 8/21 anonim ***** válasza:
31%
nekem elfogadták a pdfet is. bár lehet hogy az más társaság volt
2018. jan. 4. 11:32
 9/21 anonim ***** válasza:
57%
A check-int elvégezheted a visszaútra is, miután becsekkoltál az odaútra. Ha nincs választott ülésed, legkorábban az indulás előtt 48 órával nyílik meg az utasfelvétel, visszaútra pedig a becsekkolás után (legkorábban a visszafelé járat indulása előtt 15 nappal, neked értelemszerűen elérhető lesz, amint elvégezted az odaútra a becsekkolást.) A beszállókártyát tárolhatod a wizzair applikációjában, vagy letöltheted egy wallet alkalmazásba, iPhone-okon ez alapból ott van. A pdf-en ugyanaz a kód ott van, ami az appos vagy walletbe letöltött változaton, ezt csippantják le a készülékek a bejáratnál ill. a beszállókapunál is, nem látom akadályát annak, hogy elfogadják, de erre azért nem innék mérget. Őszintén szólva ha tehetem, én ki is szoktam nyomtatni, és lementem walletbe is, de volt már rá példa, hogy csak az elektronikus beszállókártyával mentem, mert nem volt alkalmam nyomtatgatni.
2018. jan. 4. 11:58
 10/21 anonim ***** válasza:
42%
Az alkalmazásban 2 beszállókártyád lesz. Egyik az odaút, másik pedig a vissza.
2018. jan. 4. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!