Ryanair ezt a kézipoggyászt még felengedi?
Figyelt kérdés
50x35x25öst a börönd, amit találtam, és 55x40x20 a limit. A 25 az oldalzsebekkel együtt, de ha nem tömöm ki, akkor összenyomorítható 20-ra a mélysége szerintem.2017. nov. 12. 19:02
1/5 anonim válasza:
Ha a keretbe belefér, okè. Ha nem, akkor nem.
2/5 anonim válasza:
Utaztam Wizzair-rel és Ryanair-rel is. Nem csinálnak nagy problémát egyébként ebből. Egyszer vagy nagyon maximum kétszer volt olyan, hogy megnézték belefér-e, amúgy nem foglalkoztak vele.
3/5 anonim válasza:
sokszor utaztam ryanairral, sosem volt ilyen keret hogy belefér-e, ez valami legenda :D
Simán felviheted.
4/5 anonim válasza:
Megnyugtatlak, van keret, de csak szúrópróba szerűen használják, ha gyanúsan nagy a csomag. Meg időnként tartanak kampányt, mert ha híre megy, hogy nem nagyon mérnek, az emberek elszemtelenednek. Ne tömd ki, hogy összenyomható legyen 20 cm-re, akkor biztos jó lesz.
5/5 anonim válasza:
Figyelik a kézipoggyász méretét, akik régebb óta ott dolgoznak ránézésre megmondják, hogy ez necces-e, és belepróbáltatják a bagagge sizerba. Ezek egyébként minimálisan, de nagyobbak a megengedettnél (+1-2 cm). Ha bele tudod tömködni, akkor felviheted, nem fognak ezen problémázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!