Ryanairnel ha van feladott poggyaszom akkor meg ugyan ugy felvihetem a nagymeretu kezipoggyaszt is magammal ingyenesen?
Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 16:29
1/4 anonim válasza:
A ryanairnèl nincs nagymèretű! 1 db kèzipoggyàsz vihető!
2/4 anonim válasza:
Első, két db kézipoggyász van a Ryanairnél.:-)
Kérdező, a kézipoggyász mindenképp ingyenes, de a nagyobb méretűt (55x40x20 cm, max 10 kg), ha van, az új szabályozás szerint csak elsőbbségi beszállással, vagy Plus, Flexi Plus jeggyel viheted fel a fedélzetre. Alapjeggyel felcímkézik, és leteszik a poggyásztérbe, de nem kell érte fizetni.
3/4 anonim válasza:
Jelen még két poggyász vihető fel ingyenesen, ( ha nem fér fel megy az utastérbe ), ha jól tudom 11.01-től mindenképpen a feladottba megy a második poggyász is, csak aki külön fizet az viheti fel az utastérbe. Tehát most vihetsz ingyen :35*20*20-s plusz egy 55*40*20 -s, az utóbbi még jelenleg utastérbe megy, kivéve ha nincs hely a gépen. Nem tudom mikor utazol, én okt.6-án , és akkor még ez a verzió lesz, remélem érthető voltam.
4/4 anonim válasza:
Nagyon sok járatot törölnek! Én novemberben utazom és aggódok a lehetséges járattörlés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!