Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy működik a repülés? (lent)

Hogy működik a repülés? (lent)

Figyelt kérdés
Lehet, hogy lehetőségem adódik elutazni Amerikába vagy Kanadába, viszont még soha életemben nem repültem és kicsit félek. A helyzet az, hogy az utazással érdekes a viszonyom. Vonaton nagyon szívesen utazok, akkor is ha tele van, de buszon ha sokan vannak kicsit elkap a pánik és gyakran hányingerem lesz, de eddig megúsztam, hogy valami ki is jöjjön szóval talán csak tömegiszony. :D A kérdésem inkább arra vonatkozik, hogy akik hasonlóan éreznek az utazással kapcsolatban hogyan bírják a repülést? Mennyire van bezártság érzés a repülőn? Mekkorák a helyek? Mennyire lehet szabadon mozogni/sétálni egyet, ha úgy esik jól? Lehet-e felvinni gyógyszert (gondolok itt b6-ra, magnéziumra, ami megnyugtat) ? Illetve a jegyet lehet valahogy az első sorba foglalni vagy azt random kidobják?

2017. nov. 8. 20:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!Igazából nem is az utazástól vagyok kicsit rosszul, csak ha buszon sokan vannak. De ezekszerint a repülőn nem vészes ez sem. :) Köszönöm a választ, már sokkal nyugodtabban indulok neki az útnak. :)
2017. nov. 17. 00:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért a repülőn is sűrűn lesztek, de legalább álló utas nem lesz :-D
2017. nov. 17. 08:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Az nem gond, egy jól megtömött teremként fogom fel inkább, de a busz valamiért más. :D
2017. nov. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!