Az van hogy kint Londonba még meg vettem vissza felé a jegyem és itthon valahogy elkeveredett elhagytam ilyenkor mit tehetek? El tudom intézni valahogy hogy újra ki nyomtassanak nekem egy jegyet?
Milyen jegy? Repulo, busz, vonat?
Repjegynel eselyes hogy a legitarsasag oldalara ha felmesz es bejelentkezel ujra ki tudod nyomtatni.
Repülőjegy Wizzair kint vettem Angliába egy utazási irodába de itthon elhagytam valahogy
És lehetséges e az hogy egy otthoni utazási irodába ki nyomtatják nekem újra?ha be megyek a személyimmel
Nagyon szépen köszönöm a tanácsod :))
És ha szeretnéd tudni már pedig nyomtatják a jegyet minden hónapba 1szer utazom repülővel és eddig mindig nyomtatótt repujeggyel utaztam :)
Jo, akkor vegyuk at meg egyszer. Papiralapu repjegy, nem letezik. Egy PNR kodod van (pl. NART5Y) meg a vezetekneved. Ezzrl tudsz belepni a foglalasodba, ott pedig online check in, es annyi boarding passt nyomtatsz, amennyi elfer a hazban. De ez nem jegy.
A masik pedig, hogy konyorgom, ne vasarolj wizzair jegyeket utazasi irodanal, mert ennyo erovel az ablakon at dobalhatnad ki a penzt is. Ha ki tudtad irni ezt a kerdest, akkor minden kompetenciad es eszkozod meg van ahhoz, hogy immaron normalis aron vegyel egyedul jegyet.
OFF: az autokorrektet ki lehet kapcsolni, meg a nyelvet is at lehet allitani okosabb telefonokon (nem feltetlen magat a telefon nyelvet, hanem azt a nyelvet amin irsz, a billentyuzetkiosztast)
ON/ igen, az ugyfelek 99%-a hulye, es ez nem csak a bankokra igaz, viszont beloluk el a bank, es a bank adja a te fizetesed, es a sok barom nelkul nem lenne allasod. Mert ha a tobbseg nem lenne total analfabeta, akkor netbankot hasznalna vagy telebankot (mert eleve XXI. szazadban ki az aki bemegy plane munkaidoben mikor nem muszaj? eltalaltad, az.), akkor pedig nem kene annyi banki ugyintezo, csak tizedannyi, es joesellyel nem lenne munkad.
7: bocsanat, egy masik kerdeshez ment volna.
Ehhez: belepsz a wizzair oldalan vagy a foglalasi kododdal vagy ha azt nem tudod, akkor nev, keresztnev, jarat ideje, stb alapjan is beazonosit, es ki tudod nyomtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!