Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Amerikába repülök jövőhéten....

Amerikába repülök jövőhéten. Itthon vagy kint olcsóbb a cigaretta?

Figyelt kérdés

Budapestről indulok, bécsi átszállással megyek.

Azt tudom hogy a reptéren tudok áfamentesen venni, de nem tudom hol mennyibe kerül. Melyikkel járnék jobban, ha még itthon megvenném a dohányboltban, ha a budapesti/bécsi reptéren vennék, vagy ha érkezés után Amerikában vennék cigit?

Google sajnos nem lett a barátom.

2017. szept. 30. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Itthon olcsòbb. Jòval. Bécsben is.
2017. szept. 30. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Ez attol fugg, hogy melyik allamban es allamon belul melyik uzletben veszed. A legolcsobb kb 4 dollar (olyan is) a legdragabb $20 korul (a 20 szalas doboz)
2017. szept. 30. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Itthon. USA-ban alkohol, cigi drágább, mint nálunk. Reptéren is drágább, hiába vámmentes.
2017. szept. 30. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Becsi duty freeben olcsobb lesz mint barhol, de ott csak kartonszamra aruljak, szoval ugy kalkulalj.
2017. okt. 2. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Na, ha valakit még érdekel: 45€ körül mozognak a cigik, mentolos Lucky Strikeot vettem 40€-ért, Marlboro 45€, stb/karton.

Bécsi reptér.

2017. okt. 4. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!