Amerikába repülök jövőhéten. Itthon vagy kint olcsóbb a cigaretta?
Figyelt kérdés
Budapestről indulok, bécsi átszállással megyek.
Azt tudom hogy a reptéren tudok áfamentesen venni, de nem tudom hol mennyibe kerül. Melyikkel járnék jobban, ha még itthon megvenném a dohányboltban, ha a budapesti/bécsi reptéren vennék, vagy ha érkezés után Amerikában vennék cigit?
Google sajnos nem lett a barátom.
2017. szept. 30. 18:13
1/5 anonim válasza:
Itthon olcsòbb. Jòval. Bécsben is.
2/5 anonim válasza:
Ez attol fugg, hogy melyik allamban es allamon belul melyik uzletben veszed. A legolcsobb kb 4 dollar (olyan is) a legdragabb $20 korul (a 20 szalas doboz)
3/5 anonim válasza:
Itthon. USA-ban alkohol, cigi drágább, mint nálunk. Reptéren is drágább, hiába vámmentes.
4/5 anonim válasza:
Becsi duty freeben olcsobb lesz mint barhol, de ott csak kartonszamra aruljak, szoval ugy kalkulalj.
5/5 A kérdező kommentje:
Na, ha valakit még érdekel: 45€ körül mozognak a cigik, mentolos Lucky Strikeot vettem 40€-ért, Marlboro 45€, stb/karton.
Bécsi reptér.
2017. okt. 4. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!