Hany szál cigarettát lehet kivinni Amerikába?
Figyelt kérdés
Van ra esely hogy emiatt ki bontják a csomagomat? Nagyon nem szeretnem,mert az nagyon kellemetlen lenne szamomra...2016. máj. 19. 18:03
1/5 anonim válasza:
Na ez jó kérdés. Én is várom a válaszokat.
2/5 anonim válasza:
Van ra esely, hogy kibontsak ha van cigi ha nincs. Egyebkent mar a repulon kitoltod a costum declare ahova beirod.
Nekunk egyszer sem bontottak ki,pedig mindig rengeteg babakaja van a taskaban mivel kisfiunkkal utazzunk. Igaz a fiam es ferjem allampolgar, ez nem tudom mennyit szamit. Mindig rakerdeznek, hogy elelmiszer stb van-e a csomagban,de csak ennyi.
Amugy szerintem vihetsz cigit de csak mertekkel. Es a kezipogyaszba tedd.
Ra lehet kerdezni a legitarsasagnal is
4/5 anonim válasza:
Valahol a szememben a szellemi mélységet jeleníted meg a kérdéseddel. A nagy magyar elbutulást.
Az igekötős igék teljesen hibás kezelését, a törvények nem ismerését, az imert törvények kijátszását.
És azt a butaságot, hogy emellé ki is emeled a sz.rodat.
5/5 anonim válasza:
Fenti link alapján max 800 dollár (kb 225ezer forint) értékben, max 100 szivart, vagy 200 szál (10 csomag) cigarettát, de szólni kell előre, hogy saját használatra lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!