Tapasztalatok, vélemények az Aeorflotról?
Figyelt kérdés
Kb 3 órás lesz az út, biztosítanak ételt vagy csak venni lehet. A helyünket mi választjuk még vagy ez náluk hogyan működik? És mennyire kényelmes a gép és kedves a személyzet? A csomagok megérkeznek rendben? Időben indul és érkezik is meg? Minden vélemény és tapasztalat leginkább a személyes érdekel.2017. okt. 6. 14:00
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
Amúgy korrektek, normálisan, időben indul és érkezik, helyedet te választod majd az on-line check in során. Szendvics lesz, kis nasi és ital, amit te választhatsz ki, általában víz, kóla, gyümölcslé, tea és kávé a kínálat. A csomagokkal nekem sosem volt baj, sem országon belül, sem országon kívül. Bár én rajtuk kívül csak fapadossal utaztam eddig, szóval nem ismerem a többi nemzeti légitársaság körülményeit, de szerintem hozzák az elvártat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!