Hogyan tudok becsekkolni a WizzAirnél?
Figyelt kérdés
Online vettem egy jegyet. Majd a repülőtéren a selfcheck in-nél a személyim leolvasásával fogok tudni becsekkolni? Vagy valamit ki kell nyomtatnom?
Hogy működik?
(Már voltam párszor repülőn, de általában mindig kaptam egy A4-es kinyomtatott jegyet, ami volt egy vonalkód és azzal tudtam kinyomtatatni a beszállókártyát a helyszínen.
2017. szept. 21. 22:42
11/14 anonim válasza:
Elképesztő, hogy egyesek milyen következtetéseket vonnak le a kérdező életrevalóságáról, ahelyett, hogy segítenének. :)))
Kérdező, sikerült?
12/14 anonim válasza:
Aki nem talalja meg a check in menupontban az online check in-t, arra mit mondjuk? Valoban egyetlen kattintas. Ide kiirni egy kerdest bonyolultabb. Akkor o eletre valo, talalekony, gyors problema megoldo? :D
13/14 anonim válasza:
Online, helyszínen személyesen, self check-in. Ahogy tetszik.
14/14 anonim válasza:
Ugyanígy, kötöszködés helyett már akkor le is írhattad volna neki, vagy százszor. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!